МИЈАИЛОВИЋ О ТУЖНИМ ДАНИМА ПАРТИЗАНА: Желели смо да играмо Евролигу, а сада плаћамо цену короне

Новости онлине

24. 01. 2021. у 13:51

МИЈАИЛОВИЋ О ТУЖНИМ ДАНИМА ПАРТИЗАНА: Желели смо да играмо Евролигу, а сада плаћамо цену короне

FOTO: N. Paraušić

ПРИЛИЧНО изненађујућа вест стигла је синоћ само сат времена пре почетка меча АБА лиге између Партизана и ФМП-а, мече је одложен због корона вируса.

Детаље је, у интервјуу за Маxбетспорт, објаснио први човек црно-белих Остоја Мијаиловић, тицало се и одстрањивања Американца Кодија Милера Мекинтајера из клуба црно-белих. 

– Два сата пред утакмицу смо добили обавештење да је један члан стручног штаба позитиван на корону. Одмах смо тражили да се прегледају играчи, јер је заражен економ који је у контакту са њима. Консултовали смо се са АБА лигом и добили смо одобрење да се утакмица одложи. Ове недеље око 14-15 сати очекујемо резултате. Надам се да нико није заражен и да можемо да наставимо да се такмичимо. Нисмо желели да ризикујемо и играмо утакмицу, јер је здравље најбитније – рекао је Мијаиловић у емисији 60 минута са Владом и Ацом на МаxБет радију.

Ситуација са Кодијем Милер-Мекинтајером и даље је нејасна. Наиме, Американац је у току јучерашњег дана удаљен из екипе и тренутно тренира индивидуално. Челници црно-белих тврде да се траже најповољнији услови за раскид уговора. 

– Прошле године смо имали жељу да се вратимо у Евролигу и сада плаћамо цену короне. Жеља је била да уговори са играчима буду потписани на више година и тако им обезбедимо сиигурност. Када се десила корона, тренер Андреа Тринкијери је потражио други пут, а нама су остали потписани уговори са 90 одсто играча. Владо Шћепановић није имао простора за много корекција. Неке утакмице смо губили несрећно и у егал завршницама. Све одлуке су доношене на жељу стручног штаба. Управа се није питала кога да доведе у клуб. Донели смо одлуку да Гордић, Милер-Мекинтајер и Јанковић не буду у тиму, а то је тражио стручни штаб. Довели смо Перкинса, а тражимо још појачања. Морамо да будемо реални. Прошле године смо имали залет ка Евролиги и сада плаћамо цену због превелике жеље. Даћемо све од себе да направимо резултате - изјавио је Мијаиловић за Маxбетспорт. 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)