„ТО ТЕ ИЗЈЕДА ИЗНУТРА...” Милица Дабовић потресена због случаја Милене Радуловић, присетила се и свог болног искуства

Novosti online

17. 01. 2021. у 17:35

БИВША кошаркашица Милица Дабовић једна је од бројних јавних личности која је пружила подршку глумици Милени Радуловић која је смогла снагу да свог некадашњег учитеља глуме Мирослава Мику Алексића пријави за силовање.

„ТО ТЕ ИЗЈЕДА ИЗНУТРА...” Милица Дабовић потресена због случаја Милене Радуловић, присетила се и свог болног искуства

Фото архива ВН

Милица је и сама била жртва злостављања од стране мушкарца, а сад је у емисији ''Премијера - Викенд специјал'' проговорила о случају који је синоћ као бомба одјекнуо у домаћим медијима, те се присетила и свог болног искства.

- Помислила сам колика јој је снага била потребна да трпи и да ћути. Малопре сам поставила њену слику, јер треба храбрости да једна жена издржи и трпи толико дуго... Наравно да заслужују такви људи да буду санкционисани. Ја сам имала једну жену поред себе која је могла да ме изведе на прави пут и издигне из те ситуације. Ја сам била спортисткиња која је освојила две медаље и увек сам се пре дизала него падала. То је било на мојој кожи, треба то издржати и треба ићи даље. Ја се Милени дивим, мало је тешко да јој ја пошаљем савет - рекла је Милица и додала:

- Нисам дуго ћутала, мислим да бих завршила у некој установи... Трпиш, мислиш промениће се, биће боље, али није. То те изједа изнутра и чекаш прави тренутак да изађеш и кажеш: ''Победила сам!''. Девојкама желим да кажем да треба да изађу у јавност и обрате се Весни Гашић која ће им помоћи. Прелепо је кад неко из полиције стане иза тебе, јер жене су највећи пријатељи жена. Неће бити потребе да објашњавам свом сину кроз шта сам прошла, он ће моћи да прочита књигу где ће бити објашњено зашто сам трпела и ћутала... Ја сам за мог сина херој и бићу херој.

(Пинк.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)