НИЈЕ САМО ОБРАДОВИЋ: Ево коме ће се још Црвена звезда захвалити на сарадњи...

Novosti online

25. 12. 2020. у 15:44

КО ће после Саше Обрадовића напустити кошаркашки клуб Црвена звезда

НИЈЕ САМО ОБРАДОВИЋ: Ево коме ће се још Црвена звезда захвалити на сарадњи...

Фото: АБА лига

Дошао је Лендри Ноко, а кофере је већ спаковао Емануел Тери. А ситуација је била потпуно другачија пре три месеца. Опоравак бившег центра Албе и његов потпис за Звезду значи да места за Терија у ростеру више нема, па ће он напустити црвено-беле и постати слободан играч.

Црвена звезда није могла да се ослони на Теријеве константне партије. Упркос томе што је веома добар скакач, он није дао мерљив допринос игри црвено-белих ове сезоне. У Евролиги је уписивао у просеку 5,6 поена по утакмици уз 4,4 скока и 1,1 блокаду. Са друге стране, није блистао ни на Јадрану, пошто је са четири поена по мечу уз 4,6 ухваћених лопти за 15 минута тек с времена на време бележио запажене потезе.

Очекује се да Ноко попуни његову позицију и дебитује на мечу против Игокее, а његов главни задатак биће да поправи игру под обручима, која није била на неком завидном нивоу под вођством Саше Обрадовића.

Време ће показати да ли је долазак Нока уместо Терија добар потез, први који је Радоњић начинио на клупи у свом другом мандату.


(Телеграф) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

da li je dolazak Noka umesto Terija

25.12.2020. 15:56

Trebali su da ostanu i jedan i drugi, da se smenjuju, a ne da nam ostane Kuzmić koga više bole uvce za košarku, čist promašeni povratnik u Zvezdu. Da se dotaknemo i drugih igrača, onaj Lengson Hol, ne znam čemu služi osim za snimanje serijala bolnica na kraju grada.