МАЈАМИ ОДУСТАО: Да ли велика звезда стиже код Јокића?

Novosti online

22. 12. 2020. у 13:19

Да ли ће Џејмс Харден напустити Хјустон и где би могао да оде? То је једно од главних питања ових дана, а њиме се бавио ЕСПН и анализирао је читаву ситуацију.

МАЈАМИ ОДУСТАО: Да ли велика звезда стиже код Јокића?

Фото: АП

Једна ствар је јасна - Мајами Хит је одустао од довођења Хардена.

Хит је био један од тимова који су имали пакет младих играча са којим су могли да крену у потрагу за Харденом укључујући Тајлера Хироа, Данкана Робинсона и Кендрика Нана, као и неке ветеране у последњим годинама уговора, али до договора није дошло.

Хјустон је био заинтересован и за пикове Мајамија, а овај тим је могао само да понуди пика прве рунде из 2027. године па је све пропало. Зато Рокетси нису ишли дубоко у разговоре.

Занимљиво је да ЕПСН пише да је Хјустон имао разговоре око могућег трејда још са Бруклином, Филаделфијом, као и са Денвер Нагетсима Николе Јокића. Сам Брада је тражио трејд и жели да промени средину. Дакле, чак је и Денвер у игри. Мада је питање колике шансе има у целој причи.

Током дана посвећеног медијима Харден је у понедељак одбио да одговори на питање око тога да ли су му се осећања везана за Хјустон променила.

За сада делује да је Харден најближи останку, али сама чињеница да су Хјустон и Денвер разговарали заинтригирала је многе. Замислите Јокића и Хардена у истом тиму.

Популарни Брада није задовољан великим променама у клубу и тражио је трејд. Видећемо хоће ли неко успети да се довољно “испрси” и доведе га.

(Моцарт спорт) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)