ОВАКО ЈЕ ПРОПАО БОГДАНОВ ТРЕЈД У Милвоки: Јанис га је врбовао, Кингси одбили понуду Хокса, на крају остали празних руку

Novosti online

05. 12. 2020. у 13:52

ОВАКО ЈЕ ПРОПАО БОГДАНОВ ТРЕЈД У Милвоки: Јанис га је врбовао, Кингси одбили понуду Хокса, на крају остали празних руку

ФОТО: архива Вечерњих новости

БОГДАН је био један од најтраженијих слободних агената, а његов одлазак у Атланту није прошао без скандала.

Богдан Богдановић је потписао уговор са Атлантом, али се ситуација око њега не смирује. НБА лига и даље истражује неправилности око његовог пропалог трејда у Милвоки.

"Атлетик" јавља да је Јанис Адетокумбо лично покушавао да доведе Богдановића у Милвоки, а да је и Џорџ Хил пробао да убеди Србина да појача Баксе. По писању "Атлетика" Богдановићу је нуђено да буде трећа нападачка опција иза Адетокумба и Мидлтона. 

Ипак када се десио трејд у коме је у Милвоки стигао Џру Холидеј - све се променило. Према информацијама америчких новинара то се није допало српском беку јер би му утицало на обећану улогу и допринело је да на крају не одабере Милвоки, као и да Сакраменто остане празних шака.

Атланта је пре истека Богдановићевог уговора нудила пик из прве рунде драфта 2022. године за Богдановића, што је Сакраменто одбио. 

На крају је Милвоки завршио под истрагом, Сакраменто је остао празних шака, а спољна линија Атланте је постала много јача него прошле године, пошто су осим Богдановића потписали и Раџона Ронда и Криса Дана.

(Мондо)

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)