РАШОН ТОМАС: Са Филиповским нема шале

Novosti online

03. 12. 2020. у 12:25

КОШАРКАШ Партизана Рашон Томас важи за великог шаљивџију, а упитан да ли код новог тренера Саше Филиповског има места за шалу одговара одрично.

РАШОН ТОМАС: Са Филиповским нема шале

Фото: М. Вукадиновић

- Тренер дефинитивно не воли шале. Стално понавља: "Без шале". Имамо неколико фора, које морамо да употребимо на терену, да му измамимо осмех барем једном током сезоне. Он је озбиљан, нема шале са њим - закључио је Томас.

Амерички кошаркаш рекао је да се тим током паузе од 11 дана добро спремао за две наредне важне утакмице против Морнара у АБА лиги и Бахчешехира у Еврокупу.

- Искористили су ово време, бацили смо се на посао. Већином смо радили два пута дневно. Радили смо на основама, на грађењу идентитета тима, на томе да будемо бољи као целина - рекао је Томас за ТВ Партизан.

Црно-беле у суботу у 9. колу регионалне лиге очекује дуел са Морнаром у Бару, а четири дана касније у Београд стиже турски Бахчешехир.

- Знамо колико су важне две наредне утакмице, Због тога смо јако радили током паузе, како бисмо се припремили. Морнар је офанзивно кавлитетан тим, зато тренер ставља акценат на нашој одбрани. Желимо да то одрадимо како треба на утакмици.

Крилни центар осврнуо се и на своју пратију против Црвене звезде у претходном колу, када је на паркету провео 37 минута и постигао 19 поена.

- Нисам знао да ћу играти толико дуго. Било је то изнуђено решење у тренутку, имали смо доста повреда. Срећан сам што сам могао да дам свој допринос у великом мечу. Заиста нисам обраћао пажњу колико сам минута провео на терену, тек после меча сам то видео. Срећан сам што је тренер имао толико поверења у мене - рекао је Томас.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)