СРБИН ЋЕ БИТИ ЗВЕЗДА НБА ДРАФТА: Процурела информација који ће га тим драфтовати, ево и због чега...

Novosti online

15. 11. 2020. у 09:24

Алексеј Покушевски ће бити звезда предстојећег НБА драфта.

СРБИН ЋЕ БИТИ ЗВЕЗДА НБА ДРАФТА: Процурела информација који ће га тим драфтовати, ево и због чега...

ФОТО: ЕПА

Суперталентовани Србин наводно већ има договор са управом Оклахома Сити Тандера и због тога није учествовао у стандардним активностима уочи предстојећег НБА драфта 18. новембра.

Такав закључак извео је један од најбољих НБА аналитичара, колумниста портала "Тхе Атхлетиц" и бивши потпредседник кошаркашких операција Мемфиса Џон Холинџер, пише Телеграф.рс.

Американац је у тексту посвећеном драфту који се очекује наредне среде открио неке до сада непознате детаље о раду Покушевског претходних дана, седмица и месеци и пренео причу да је српски тинејџер практично већ изабрао свој пут и да ће даље кошаркашки да се развија у Оклахоми.

- Прича се да је Покушевски већ добио обећање да ће бити изабран у првој рунди и због тога је пропустио НБА драфт комбајн. Ако пробамо да сагледамо ширу слику, вероватно је због тога и пропустио највећи део сезоне 2019/20, зависно од момента када је то обећање добио - написао је Холинџер.

Потом је наставио:

- Да додам уље на ватру, изнећу вам два податка. Први - агент Алексеја Покушевског Џејсон Рејн је радио у Оклахома Сити Тандерима. Други - Оклахома је надалеко позната у кошаркашким круговима као франшиза која даје обећања својим пиковима, који зато нестају из видокруга других тимова много пре самог драфта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)