РАСИСТИЧКЕ УВРЕДЕ МИЛИЦЕ ДАБОВИЋ: Зар за Србију да игра Американка и то црнкиња?!

Новости онлине

13. 11. 2020. у 16:22

ПРОСЛАВЉЕНА кошаркашица Србије, Милица Дабовић је позната као скандал мајстор, ипак чини се да је сада мало прешла границу доброг укуса.

РАСИСТИЧКЕ УВРЕДЕ МИЛИЦЕ ДАБОВИЋ: Зар за Србију да игра Американка и то црнкиња?!

Фото: Н.Фифић

Наиме, она је на свом Твитер профилу имала расистичку поруку, у којој је изразила незадовољство због чињенице да је Марина Маљковић у репрезентацију позвала тамнопуту играчицу.

Дабовићевој се не допада идеја да странци играју за женску кошаркашку репрезентацију. И то не би био проблем, да није посебно нагласила да је Ивон Андерсон тамнопута.

- Зар поред живе Ане Дабовић да доводимо Американку, и то црнкињу?" - скандалозно је прокоментарисала Милица Дабовић, која последњих година води прави вербални и медијски рат са селекторком Марином Маљковић од како је она није позивала у репрезентацију.

- Ало, поред толико талената у овој нашој Србији довести Американку и то још црнкињу и то још на плеју поред живе Ане Дабовић за мене је ван сваке памети. Селекторко, докле ћеш се још спрдати са људима??? Можда сам ја луда, али не прихватам! - написала је Милица Дабовић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (28)