ПРИЧА О ОЏУ КОЈА ЋЕ ВАС РАСПЛАКАТИ: Био је посебан, менаџер открио до сада неиспричане детаље

Танјуг

15. 10. 2020. у 13:08 >> 13:20

ПРИЧА О ОЏУ КОЈА ЋЕ ВАС РАСПЛАКАТИ: Био је посебан, менаџер открио до сада неиспричане детаље

Фото: Д. Стјепановић

МАЈКЛ Оџо био је посебан човек, свакога дана ми недостаје и надам се да ћемо у будућности сазнати како је дошло до његове преране смрти, изјавио је менаџер Тод Сеидел.

Познати амерички агент у разговору за Танјуг изразио је захвалност свим навијачима и поштоваоцима нигеријског кошаркаша на подршци након његове смрти 7. августа у Београду током тренинга.

"То ми много значи и знам да и његова породица искрено цени поруке љубави. Мајкл је био врло посебна особа, много више ван терена као човек, него што је имао посебан таленат као кошаркаш. Свакодневно осећам његов губитак и сломљен сам због његове породице и његове дугогодишње девојке Денис Спратлеи", рекао је Сеидел.

Како истиче, њихова сарадња почела је 2019. године и за кратко време постали су пријатељи.

"Увек је имао осмех, без обзира на то шта се дешавало у његовом животу. И такође, никада није себе стављао у први план, увек би питао шта има код тебе".

Сеидел каже да Оџо није имао баш најсјајнија искуства са претходним агентима и да је био одлучан да се то не понови.

"Свакодневно смо разговарали о томе шта ће бити наш следећи потез у каријери, узимали смо понуде и планирали следећи уговор. Разговарали смо о финансијском планирању, животу и баш о свему ономе о чему разговарају два пријатеља. Чак се и зближио са неким члановима моје породице, али то је део његове личности. Свако ко га је упознао и заволео га је".

На питање да ли је Оџо након прележаног корона вируса имао дозволу за тренинг, као и да ли су имали договор о преласку у Партизан, Сеидел је остао уздржан.

"У наредним данима биће пуно питања на која треба одговорити. Колико знам, постоји отворена истрага и желим да задржим било какав коментар на те две теме док не буде све апсолутно јасно", закључио је амерички агент.

Оџо је преминуо 7. августа у 27. години од последица срчаног удара током тренинга у теретани на стадиону Партизана.

Он званично није имао клуб, након што му је истакао уговор са Црвеном звездом.

Претходно је играо за ФМП, као и за колеџ Флорида Стејт

Пратите "Новости онлине" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)