СТИВЕН АДАМС НЕ РАЗУМЕ КУКАЊЕ НБА ИГРАЧА У ОРЛАНДУ: Ово није Сирија, живимо у проклетном одмаралишту

Новости онлине

21. 07. 2020. у 09:43

НБА играчи кукају на услове живота у Орланду од када су ушли у спцијално уређен кампус само за њих.

СТИВЕН АДАМС НЕ РАЗУМЕ КУКАЊЕ НБА ИГРАЧА У ОРЛАНДУ: Ово није Сирија, живимо у проклетном одмаралишту

Стивен Адамс фото: ЕПА

Истина је да им је у Дизниленду ограничен радијус кретања, да им није као код куће, али је све направљено по њиховим стандардима колико је то дозволио протокол заштите од вируса корона.

Један од оних који боравак у ванредним условима подноси нормално јесте центар Оклахома ситија Стивен Адамс, ког је у Дизниленду “закачио” и рођендан.

- Морате бити свесни: Ово није Сирија. Живимо у проклетном одмаралишту и није баш тако тешко као што представљате. Сви се жале јер сви имају неке своје склоности, али то није ништа озбиљно. Мало суве хране, ту и тамо може бити досадно, али добро смо. То је сјајно место јер сви тимови живе на истом месту - рекао је центар Оклахоме новинарима на конференцији.

Адамс је прокоментарисао и нове услове за игру, јер ће се НБА утакмице први пут играти пред празним трибинама и без буке и хука публике. Овај играч је имао врло добро запажање:


- Могло би да буде много више техничких грешака, јер ће судије чути све што играчи кажу. Много разговарамо иза њихових леђа, али они нас заиста не слушају јер је бука на све стране. Сада нема ко да прави буку, па ће то бити највећа промена.

Тимови већ 10 дана тренирају у Дизниленду, где су прво били у обавезној изолацији. Наставак сезоне почиње 30. јула. Припремне утакмице почеће у среду 22. јула.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)