ЈОКИЋ У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: Толико сам се нормално осећао да ме је изненадио позитиван тест на вирус корона (ВИДЕО)

Новости онлине

15. 07. 2020. у 13:24

ЈОКИЋ У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: Толико сам се нормално осећао да ме је изненадио позитиван тест на вирус корона (ВИДЕО)

Никола Јокић фото: Screenshot/Youtube

НИКОЛА Јокић је стигао у Орландо.

Прикључио се свом тиму Денвер Нагетса у комплексу Дизни света. И све то је потврда да је оздравио од вируса корона и да је спреман за наставак сезоне НБА лиге.

Интересовање у САД за здравље српског центра, који се заразио током одмора у Србији, било је огромно. А он је рекао како се осећао и како се осећа пред кармерама ЕСПН.

- Било је мало све чудно, јер сам се осећао добро. Било ми је све нормално, без икакавих симптома, и када су ми рекли да сам позитиван био сам изненађен. Дневна рутина пре тога ми је била нормална, тренирао сам без потешкоћа... А онда су ме позвали и рекли да сам позитиван. Онда сам позвао људе у клубу и они су ми рекли да је све у реду, да је здравље на првом месту, што се подразумева – рекао је Никола Јокић.

Јокић није одмах отпутовао са екипом због протокола НБА лиге. Морао је да прође кроз три негативна теста пре него што се врати кошаркашким активностима.

- Сјајно је видети га овде, захвалан сам, у сјајном је расположењу. Мислим да могу у име свих рећи да смо презадовољни што нам се Никола прикључио. Имати њега у екипи додатно подиже екипу - рекао је тренер Денвера Мајкл Мелоун.

Прошле године Јокић је рекао да воли да игра са тежином од скоро 130 килограма како би могао да доминира против великих центара. Сада је све невернике “разочарао” јер се у САД вратио без вишка килограма.

- Ух, да, сећам се. Требало је то да кажем јер сте ви то желели да кажем? То је био само изговор за моју килажу... Шалио сам се.

Која су Николина очекивања од наставка сезоне, нарочито када ће играти никад мршавији?

- Шта ћу сада радити? Да будем искрен, не знам. Само знам да сам срећан што сам коначно овде са екипом. Можда ћу све изненадити, можда нећу бити тако добар. Видећемо – рекао је српски центар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)