СВЕТИСЛАВ ПЕШИЋ БЕСАН: Нико ме није звао након Еуробаскета, рекли су да сам дементан...

Novosti online

17. 10. 2022. у 19:38

КОШАРКАШКА репрезентација Србије се није прославила на недавно одржаном Европском првенству у кошарци. Поново је кобан био пораз од Италије.

СВЕТИСЛАВ ПЕШИЋ БЕСАН: Нико ме није звао након Еуробаскета, рекли су да сам дементан...

FOTO: KSS

Након перфектно одигране групне фазе уследила је горка пилула за репрезентацију и навијаче.

Играчи су се из Берлина вратили без селектора Светислава Пешића који је продужио свој боравак у Немачкој. Ако се изузме интервју за сајт Кошаркашког савеза, Пешић се од тада није појављивао у медијима.

Причао је Пешић о неким ранијим временима, животу у Сарајеву, пријатељима, великим победама и тешким поразима и у једном делу емисије се осврнуо и на то да га нико у Србији од новинара није позвао за интервју од елиминације на Евробаскету.

- Од када се завршило Европско првенство, преко месец дана, мене нико није звао. Нити један новинар. Нико. Апсолутно нико! Они су написали то што су написали. Да нисам дошао овде у Сарајево и да не причамо о кошарци, ово је први интервју, рекао је Светсилав Пешић у емисији "Топ Гол са Бахом"

- Ја сам тренер 40 година. И то моје колеге кажу – није на време узео тајм-аут… Зашто Јокић није почео задњу четвртину… Он је деменција… Већ заборавља… Стар је, кошарка му је од пре не зна се колико година. Ја се понекада питам, да ли они уопште гледају те утакмице, рекао је између осталог Светислав Пешић.

БОНУС ВИДЕО: Тренинг Пешићевих "орлова" током Европског првенства у кошарци

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НБА ЗЕМЉОТРЕС: Ас са два МВП признања затражио прелазак у други клуб и то пред сам крај прелазног рока!

НБА ЗЕМЉОТРЕС: Ас са два МВП признања затражио прелазак у други клуб и то пред сам крај прелазног рока!

НБА лига је доживела да пред сам крај прелазног рока, који се завршава 9. фебруара, једна од њених највећих звезда затражи од управе клуба да промени радну средину.

03. 02. 2023. у 20:29 >> 21:58

Коментари (0)

МИХИН БРАТ ОТКРИО: Зашто Аријана није дошла у Београд - ко ће од Синишине породице бити на трибинама