АМЕРИ, НИЈЕ ЛИ ВАС СРАМОТА? Никола Јокић потцењен! Српски ас ће морати да разувери "кошаркашке стручњаке"

Novosti online

04. 10. 2022. у 20:13

ГЕНЕРАЛНИ менаџери НБА лиге дали су своје мишљење о томе ко би могао бити најбољи играч најквалитетније лиге света наредне сезоне. На челу те трке према њиховим скромним мишљењима је ас Словеније Лука Дончић, а потпуно шокантно тамо нема једног српског аса, још увек актуелног МВП играча - Николе Јокића.

АМЕРИ, НИЈЕ ЛИ ВАС СРАМОТА? Никола Јокић потцењен! Српски ас ће морати да разувери кошаркашке стручњаке

ФОТО: Тањуг

У овом годишњем истраживању близу половине генералних менаџера НБА лиге дало је глас звезди Даласа и сматра да у његове руке иде признање за најкориснијег играча у сезони 2022/23. пренео је "Јурохупс".

Чак 48 одсто њих сматра да ће Словенац бити МВП, док је за грчко "кошаркашко божанство" Јаниса Адетокумба гласало 34 одсто. Актуелни МВП, наш Никола Јокић, није се нашао на овој листи потпуно неразумљиво и противно свакој здравој логици.

Шта се крије иза тога да после онакве сезоне у којој је момак из Сомбора оборио сијасет рекорда и харао америчким паркетима буде овако потцењен од стране такозваних кошаркашки стручњака преко Атлантика никоме није јасно.

ФОТО: Танјуг/АП

Грк и Словенац на велико изненађење предњаче не само када су у питању ставови генералних менаџера већ и у разним другим анкетама НБА лиге.

Као још веће изненађење Виктор Вембањама је заузео прво место као најбољи међународни играч ван НБА (45%), Никола Миротић је на позицији број два са 28 одсто гласова.

Трећу позицију заузима српски репрезентативац, звезда Ефеса и МВП фајнал фора 2022. године - Василије Мицић.

БОНУС ВИДЕО: Никола Јокић - од доброћудног дебељуце до најбољег кошаркаша на свету

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НБА ЗЕМЉОТРЕС: Ас са два МВП признања затражио прелазак у други клуб и то пред сам крај прелазног рока!

НБА ЗЕМЉОТРЕС: Ас са два МВП признања затражио прелазак у други клуб и то пред сам крај прелазног рока!

НБА лига је доживела да пред сам крај прелазног рока, који се завршава 9. фебруара, једна од њених највећих звезда затражи од управе клуба да промени радну средину.

03. 02. 2023. у 20:29 >> 21:58

Коментари (1)

УШТИПЦИ БЕЗ КВАСЦА: Са сиром и сусамом, мекани као јастук - савршени за доручак (ВИДЕО)