ХТЕЛИ ДА "УБИЈАЈУ ЧЕТНИКЕ": Друга страна скандала код Книна, српски кошаркаш открио оно што су хрватски медији прећутали

Новости онлине

09. 08. 2022. у 22:40

БИВШИ кошаркаш Црвене звезде и Партизана решио је да се огласи и исприча шта се то заправо десило у Хрватској.

ХТЕЛИ ДА УБИЈАЈУ ЧЕТНИКЕ: Друга страна скандала код Книна, српски кошаркаш открио оно што су хрватски медији прећутали

TANJUG / Zvonimir Barisin

Наиме, данас је регион потресла вест о међу-националном сукобу између српског кошаркаша Саве Лешића и сина книнског полицајца, у коме је, према медијима из комшилука, наш спортиста напао Хрвата чекићем и нанео му тешке телесне повреде.

Недуго затим, огласио се и сам играч, који је говорећи за "Блиц", испричао све детаље поменутог инцидента, а његову изјаву преносимо у целости. 

- Пре уласка у село Косово поред Книна хтео сам да обиђем ауто немачких регистрација који ми није дозвољавао да га обиђем и прелазио је у моју траку. У том тренутку је долазило возило из супротног смера где су секунде делиле мене и моју породицу од катастрофалног удеса.

- Међутим, одмах је кренуло вређање на националној основи где је она рекла да смо ми четници и да јој је мука од нас. Супруга је изашла из кола, девојчица од 13 година је скочила на њу и кренула да је чупа. Раздвојио сам их, ушли смо у кола, кренуо ка нашем засеоку и приметио да ме то возило прати и слика ауто константно. Када смо стигли кући после неких 30 минута дошла су два аутомобила и изашла су два човека један средњих година и један млађи. Тада крећу да траже по дворишту ауто и када је млађи видео мој ауто кренуо је да виче: То је тај то је тај, а старији: Убили сте ми мајку 95. сад ћу вас побити све и кренуо је да удари мог брата - у даху је рекао Лешић, па наставио.

ФОТО: КК ФМП

- Након тога смо у самоодбрани одрегаовали да не дође до већег инцидента и старији човек је отишао до кола да извуче ланац са металним предметом и прво је ударио моју мајку, а затим кренуо ка мени где сам покушао да се браним бежећи. Након тога, док ме је јурио, он је пао, што сам ја искористио да га разоружам и тад се појавио млађи који је напао мене, али тај напад брат и ја одбијамо, где се млађи повукао одмах а старији је наставио са претњама. Од тог тренутка ми смо настојали да они што пре оду и да се та ситуација заврши јер су сва деца мог брата и мене била на тераси, вриштала, плакала и било је много стресно за све нас то да гледамо. На сву срећу они су отишли кућама, ми смо случај пријавили полицији. Био сам принуђен да дам ову изјаву због свега што је објављено у хрватским медијима, више де по овом питању нећу оглашавати - рекао је Лешић.

Подсетимо, хрватски "Јутарњи лист", ове вечери у свом тексту, сву кривицу свалио је искључиво на Србина.


БОНУС ВИДЕО: Овако се Пешићеви "орлови" спремају за Мундобаскет

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИЈА ЈЕ БЕСНА: Најновија одлука УЕФА изазвала и реакцију Кремља

РУСИЈА ЈЕ БЕСНА: Најновија одлука УЕФА изазвала и реакцију Кремља

РУСИЈА и Украјина су и даље извори најважнијих вести на свету, збивања из тих држава се прате из минута у минут, уживо, али постоје и пратећи догађаји до којих су довела војна дејства, а који привлаче огромну пажњу светске јавности. Спорт је један од сегмената живота на које је рат такође утицао, а фудбал, као најпопуларнија спортска дисциплина, посебно је занимљив ових дана, због руске ситуације у њему.

07. 12. 2023. у 15:27

Коментари (16)

ДА СТАВИМ ЦРВЕНУ, ДА ДОБИЈЕМ ДВЕ НИЈЕ ЗА МЕНЕ ИГРА: Волим да узмем да могу одмах да купим БМW (ВИДЕО)