РАСТЕ ПРИТИСАК НА ПЕШИЋА! Поводом случаја Теодосић, огласио се и Дејан Милојевић: "Није први пут да Кари ради овако нешто..."

Новости онлине

09. 08. 2022. у 22:58

ТРЕНЕР кошаркашке репрезентације Србије, Светислав Пешић, прецртао је са репрезентативног списка Милоша Теодосића, чиме се нашао у жижи интересовања српских медија, љубитеља магичне игре под обручима, али и спортских радника...

РАСТЕ ПРИТИСАК НА ПЕШИЋА! Поводом случаја Теодосић, огласио се и Дејан Милојевић: Није први пут да Кари ради овако нешто...

КСС

Притисак на стратега наше националне селекције из сата у сат расте, с обзиром да јавност још увек чека ваљано образложење, шта је то довело до ове неочекиване одлуке.

Некадашњи тренер Меге и Будућности, а садашњи члан стручног штаба Голден стеј вориорса - Дејан Милојевић, гостовао је у "Кошаркашком подкасту са Луком и Кузмом", када је изнео своје гледиште, по питању новонастале ситуације у табору "орлова".

- Не знам разлог зашто је Тео отпао и шта се десило. Треба да поштујемо оно што је урадио и да се према њему односимо са поштовању. Ако не планираш да водиш Теа, онда га не зовеш. Дакле, не зовеш га на припреме, па га скратиш. Не знам шта се десило, једино ако је Тео не знам шта направио, мада ми не делује као такав тип - рекао је Милојевић.

ФОТО: АБА лига/Драгана Стјепановић

Милојевић је добро упознат са селектором Србије Светиславом Пешићем, с обзуром на то да је радио под његовом палицом као члан националних селекција.

- Карија знам, био сам 2001. године у репрезентацији код њега, био бих вероватно и 2002. него сам се повредио. То је радио и тада, 2001. је подмладио репрезентацију. Још су играчи били активни и у доброј форми. Луковски, Берић и Лончар, много играча, није никога звао. Та репрезентација је била доминантна. Није први пут да "Кари" ради овако нешто. Чак 2002. је направио један потез неуобичајен, сличан овом. Тада је 2001. Шћепа (Владо Шћепановић прим.аут.) био наш најбољи играч финала, а враћен је са припрема за Светско првенство. То што је урадио тада, урадио је и са Теом - додао је бивши кошаркаш Партизана.

FOTO: FIBA

Још једном је потврдио свој став.

- Без умањаваја доприноса Шћепе, Тео је исто дао много репрезентацији. Као што тада Шћепа на тај начин није требало да буде склоњен, није требало ни Тео по мом мишљењу. Кажем, ако не рачунаш, хоћеш да подмладиш репрезентацију, било који разлог – онда га не зовеш - закључио је Милојевић.

БОНУС ВИДЕО: Србија је поносна: Фотографија МВП Јокића на Генекс кули 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (1)

РАСКИД ПРЕКО ТЕЛЕФОНА: Бивши дечко Ане Ивановић није поднео што га је оставила