ПИЈАНИ ВОЗАЧ ПОКОСИО БИВШЕГ ТРЕНЕРА ПАРТИЗАНА И ЗВЕЗДЕ: Његовој супрузи поломио пршљен!

Novosti online

02. 07. 2022. у 16:02

ПРОСЛАВQЕНИ стручњак Владимир Копривица (69), доктор наука у области физичке културе и дугогодишњи тренер у кошаркашким клубовима Партизану и Црвеној звезди поделио је на свом Инстаграм профилу шокантне вести! Њега и његову супругу на пешачком прелазу оборио је пијани возач.

ПИЈАНИ ВОЗАЧ ПОКОСИО БИВШЕГ ТРЕНЕРА ПАРТИЗАНА И ЗВЕЗДЕ: Његовој супрузи поломио пршљен!

Фото: Н.Скендерија

Тренер који је до пре две године радио у Партизану само се угрувао након пада, док је његова супруга задобила теже повреде. Она је поломила први лумбални пршљен након што је после десет метара пала са хаубе аутомобила.

Професор Копривица се у објави захвалио на реакцији људима који су били у близини, али и Хитној помоћи која је убрзо стигла на место догађаја. Такође, ову прилику је искористио да позове возаче да буду пажљиви у саобраћају и да не седају за волан након конзумације алкохола.

- Синоћ око 21.30, несавесни возач ударио је моју жену Драгану и мене на пешачком прелазу. Само сам се добро угрувао, а Драгану је подигао на хаубу, носио десетак метара, а онда је пала на тротоар. У овој несрећи, велика је срећа, ако тако може да се каже, да је поломила само први лумбални пршљен, јер сам очекивао бројне преломе. Хвала свима који су одмах притекли у помоћ, посебно Хитној помоћи и полицији коју су брзо дошли. ВОЗАЧИ, ПАЖЉИВО ВОЗИТЕ И НЕ ПИЈТЕ! У једном трену можете променити живот неком другом и себи - пише у Владимировој објави на Инстаграму.

Експресно је стигло и саопштење Министарства унутрашњих послова у којем се наводи да је идентификован младић (26) који је управљао аутомобилом. Против њега ће бити поднета кривична пријава, јер је алкотестом утврђено да је имао 0,34 промила алкохола у крви.

Овакав прекршај третира се као тешко дело против безбедности јавног саобраћаја, а кривичном пријавом ће се бавити Друго основно јавно тужилаштво у Београду.

Чувени професор са Факултета за спорт и физичко васпитање у Београду од 1973. године радио је на предметима Теорија спортског тренинга, Методика спортског тренинга, Основе спортског тренинга, Теорија и методика елементарних играра, Управљање припремом и такмичењем и Шах.

У кошарци је активно радио тридесет година. Био је директор Више кошаркашке школе и професор на предмету Основе спортског тренинга, а између осталог је радио у Партизану и Црвеној звезди, где је редовно доносио трофеје екипама у којима је био део стручног штаба.

 

БОНУС ВИДЕО - Селектор Светислав Пешић пред Белгију

 

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КАКО ПУТОВАТИ У СЕПТЕМБРУ: Ево које државе траже ковид тестове