"МИ КВАЛИФИКАЦИЈЕ КАО ДА НЕ ИГРАМО": Светислав Пешић искритиковао српски кошаркашки менталитет (ВИДЕО)

Novosti online

30. 06. 2022. у 17:53

СЕЛЕКТОР Србије Светислав Пешић, поново је у свом стилу одговарао на питања. Једна од тема била је на који начин коментарише то, што је кроз богату историју овог спорта, наша земља, небројано пута била је ускраћена за играње њених најбољих појединаца.

МИ КВАЛИФИКАЦИЈЕ КАО ДА НЕ ИГРАМО: Светислав Пешић искритиковао српски кошаркашки менталитет (ВИДЕО)

Фото Н. Параушић

Светислав Пешић је сада други пут у својој каријери селектор Србије, а први пут када је био на челу националног тима видели смо једну од најславнијих епизода наше репрезентације.

Прво је освојено Европско првенство у Истанбулу, па Светско у Индијанаполису и то су последња два злата српске кошарке. Сада је на новој мисији, и поново када је он повео јато, сви "орлови" су се одазвали искусном предводнику са клупе. Ипак говорећи за подкаст "Јао Миле", открио је да није све ишло тако глатко. 

- Њихов живот су квалификације, а наш? ми квалификације као да не играмо. Нико не рачуна то уопште, чак ни играчи. Ја питам играче, "добро хоћеш да играш Светско првенство", они кажу да "хоће наравно, ако их позовем", па чекај како ћемо се квалификатовати, на који начин питам се, ми прво морамо да се квалификујемо да би уопште играли Светско првенство - прокоментарисао је, на себи својствен и симпатичан начин тројефни тренер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jaomile_podcast

Селекција Србијe данас у оквиру квалификација за Светско првенество које се одржава наредне године игра са Летонијом од 18.30

Директан текстуални пренос тог дуела, можете пратити на порталу "Новости"

БОНУС ВИДЕО: Никола Јокић - од доброћудног дебељуце до најбољег кошаркаша на свету

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИМАМ 40 И ЈОШ САМ НЕВИНА: Атрактивна атлетичарка изненадила свет признањем - навела и разлоге