ПРОШИРУЈЕ СЕ НБА: У лигу се враћа легендарни Сијетл уз још један нови тим

Novosti online

26. 05. 2022. у 10:34

НБА ће у блиској будућности доживети неке велике промене. Према спортском колумнисти Џону Канзану, те промене би могле укључити чак и проширење за још два тима на западној обали.

ПРОШИРУЈЕ СЕ НБА: У лигу се враћа легендарни Сијетл уз још један нови тим

Tanjug

Према речима спортског новинара Џона Канзана, лига жели да се прошири на још два града 2024. након истека ТВ уговора НБА. Најјача кошаркашка лига на свету се званично још није огласила, али ако су извештаји тачни, легендарне Суперсониксе ћемо поново гледати у Сијетлу.


Подсетимо, по завршетку сезоне 2007/2008, Суперсоникси су се преселили у Оклахому и сада играју под именом Оклахома Сити тандер. По oдредбама пресуде града - лого, трофеји и повучени дресови ће остати у Сијетлу, тако да могу припасти неком другом НБА тиму ако се поново оформи у Сијетлу. Да ли је време за то дошло, сазнаће се ускоро...

 


Са друге стране, у Вегасу навијачи већ годинама предлажу идеју о оснивању новог клуба. Као један од најузбудљивијих и најпознатијих градова на западној обали Америке, град је довољно богат ресурсима, људима и културом да подржи кошаркашки тим.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РЕТКО ГА ВИЂАМО: Ана Ивановић објавила слику са оцем - уз емотивну поруку за рођендан (ФОТО)