ДРЕС ДВОСТРУКОГ МВП НА АУКЦИЈИ ЗА ПОМОЋ СОМБОРСКОМ МУЗИЧАРУ: Јокићева "15" за Пеђино лечење

З. Р.

18. 05. 2022. у 15:29

ДРЕС славног Сомборца Николе Јокића и опрема његових Денвер Нагетса понуђени су путем специјализованог портала "Лимундо" на хуманитарној аукцији за помоћ Пеђи Маћушу, члану сомборског бенда "Неозбиљни песимисти".

ДРЕС ДВОСТРУКОГ МВП НА АУКЦИЈИ ЗА ПОМОЋ СОМБОРСКОМ МУЗИЧАРУ: Јокићева 15 за Пеђино лечење

ФОТО: Лимундо/маја79

Ствари за аукцију: потписани дрес са бројем 15, две мајице, качкет и НБА чарапе, поклонила је породица Јокић, а огласила их је за продају маја79, корисница "Лимунда".

Кларинетиста "Неозбиљних песимиста" Пеђа Маћуш (45) тешко је оболео, а пошто хемиотерапије, које су завршене у јануару ове године, нису дале очекиване резултате, лекари су саопштили да су све могућности за лечење у Србији исцрпљене и да ће помоћ морати да потражи ван граница наше земље. Пронађена је клиника у Турској, на којој је за Пеђино лечење потребно седам милиона динара, уз могућност да тај износ буде још већи после додатних претрага, анализа и дијагностике. Досад је прикупљено више од милион динара.

За дрес, који је Јокић потписао, а означен је као колекционарски примерак, почетна цена је 65.010 динара. Мајица MILE HIGH CITY је понуђена за 3.010 динара, а мајица All-Star из званичне НБА продавнице за 4.000 динара, колика је и почетна цена качкета Денвера. Аукција за чарапе је кренула са ценом од 1.000 динара. Понуде увелико пристижу и нема сумње да ће дрес двоструког МВП НБА лиге и опрема Денвера достићи много више цене и олакшати лечење популарног сомборског музичара. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БАЈАГИНА СУПРУГА: Све песме посветио њој - у браку 40 година