"ЈОКИЋ И ДОНЧИЋ СУ АНОМАЛИЈЕ": Кевин Дурент о европским кошаркашима

Новости онлине

13. 05. 2022. у 10:24

Кевин Дурент, један од најбољих кошаркаша на свету, ушао је у расправу око европских кошаркаша у НБА, рекавши да су Никола Јокић и Лука Дончић – аномалије.

ЈОКИЋ И ДОНЧИЋ СУ АНОМАЛИЈЕ: Кевин Дурент о европским кошаркашима

ФОТО: АП

Наиме, Кеј-Ди је реаговао на Инстаграм пост странице "Ball Don't Stop", која је објавила став новинара Екама Нагре, а који је става да су Никола Јокић и Лука Дончић продукт европског начина рада са младим играчима.

- Разлог зашто су Никола и Лука "преузели лигу" је европски начин развоја младих играча. Акценат је на вештини и учењу играња на прави начин. Превише младих Американаца је охрабрено да на силу буду у центру дешавања и због тога имају недостатке у игри. Зато је играње у НБА лако за Европљане - рекао је Награ у подкасту.

На тај пост реаговао је Дурент прилично јаким речима.

- Колико Европљана је дошло у НБА и морало је да се врати назад? Коришћење Луке и Јокића, који су аномалије, као примера је форсирање наратива - поручио је Дурент.

БОНУС ВИДЕО: Србија је поносна: Фотографија МВП Јокића на Генекс кули

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

РАСКИД ПРЕКО ТЕЛЕФОНА: Бивши дечко Ане Ивановић није поднео што га је оставила