КОБНА ГРЕШКА СУДИЈА Стеф Кари се наљутио на арбитре и приредио НБА шоу за историју (ВИДЕО)

Д. Н.

29. 11. 2021. у 17:01

СТЕФ Кари на кошаркашком терену понекад делује као да није са ове планете.

КОБНА ГРЕШКА СУДИЈА Стеф Кари се наљутио на арбитре и приредио НБА шоу за историју (ВИДЕО)

НБА ТВ

То је чувени плејмејкер показао много пута до сада, а минуле ноћи на један невероватан начин.


Са Голден Стејтом је гостовао у Лос Анђелесу, а када су га Клиперси фаулирали при вођству Каријевих Вориорса од 70:79, остао је у неверици што судије то нису хтеле да "свирају".


Због начина на који се питао како је нешто тако могуће, добио је техничку грешку...
 

... а онда је почео његов шоу.


Било је ту и чудесних асистенција...


... а затим је кренула рафална паљба:


После једног од нестварних далекометних погодака нашалио се на рачун арбитара, показујући и он судијски "сигнал" за техничку грешку:


Меч је завршио са 33 поена, пет скокова и шест асистенција, а не само да је екипу Голден Стејта довео до убедљиве победе од 90:105, већ је ушао и у историју.

Наиме, са седам тројки (из 13 покушаја) дошао је до 105 у овој сезони, и оборио рекорд по "брзини" до којој је дошао до троцифреног броја далекометних кошева.

До 100 тројки стигао је већ у свом 19. овосезонском наступу, а досадашњи рекорд, од 20 "неопходних" мечева, држао је - управо Стеф Кари (учинио је то најпре 2015, а онда и 2018. године).

- Мислим да сам био фаулиран, па сам дозволио емоцијама да покуљају и то ме је, свакако, додатно мотивисало. И цео наш тим. Јако је важно умети да такву енергију, после једног таквог догађаја, усмерите на то да постижете кошеве, рекао је јунак ове приче после нове победе актуелних лидера НБА лиге (Вориорси, за које је против Клиперса играо и Немања Бјелица, имају учинак 18-2).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)