ЧОВИЋ КРИТИКУЈЕ ДАНИЛОВИЋА: „Немате ви право да упадате у свлачионице, да глумите ауторитет“

Novosti online

27. 10. 2021. у 15:06

ПРЕДСЕДНИК Црвене звезде Небојша Човић наставио је да говори о дешавањима у српској кошарци.

ЧОВИЋ КРИТИКУЈЕ ДАНИЛОВИЋА: „Немате ви право да упадате у свлачионице, да глумите ауторитет“

фото: Тањуг/Милица Николић

Након што је изнео чврст став да босански кошаркаш Јусуф Нуркић не би могао да дође у Звезду, због неких гафова које је правио, Човић је упутио критике на рад председника КСС Предрага Даниловића.

– Не може се неуспех који смо доживели, а, он је сада евидентан, накачити на леђа Игора Кокошкова. Ако тај човек није имао сарадњу ни са председником Савеза, а то се дешавало и Саши Ђорђевићу… Да ли ће они то да кажу, или неће, то ме не интересује. То је истина – рекао је Небојша Човић и наставио:

– Морате да станете испред и иза тог човека. Очекивања су огромна. Ако сте председник Савеза и бивши играч, не знам шта сте… Немате ви право да упадате у свлачионице, на тренинге, да глумите ауторитет. То тренере вређа. Њихов посао је такав да морају да имају повишен степен сујете – истакао је Човић.

Он додаје да црвено бели нису државни пројекат и да други клубови такође добијају новац од државе.

– Црвена звезда гледа само себе и своје интересе, не занимају нас туђи интереси и одакле овима или онима новац. Доћи ће се до свега тога – одакле је ко добио новац. Није моје да мислим о томе, ја само знам одакле су паре које су у Црвеној звезди. Што се тиче других, могу и то, али нећу, бар за сада. Не знам за друге, можда они имају више новца зато што су способнији или зато што имају боље фирме, а можда и те фирме имају атрактивније производе. Треба транспарентно изаћи и рећи шта је држава дала и коме. Звезда је добила средства од града Београда, као и од републике, али добијају и други. Ми никада нисмо били државни пројекат – ни мање ни више него што су други били државни пројекат – изјавио је Небојша Човић.

БОНУС ВИДЕО - Ноле вози бицикл у центру Београда

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)