ДРАГАН БАЈИЋ: Желим да се мог тима сви плаше

Новости онлине

24. 09. 2021. у 13:11

ТРЕНЕР кошаркаша Игокее Драган Бајић рекао је данас да жели да се његовог тима у предстојећој сезони АБА лиге плаше сви тимови и додао да очекује победу против Борца на отварању сезоне.

ДРАГАН БАЈИЋ: Желим да се мог тима сви плаше

Фото архива ВН

- Оно што желим када је у питању ова сезона је да поново кошаркашка јавност има мишљење да Игокеа игра најлепшу кошарку. Желим да се мог тима сви плаше, како ови тимови који су окупили моћне ростере, тако и сви остал - рекао је Бајић, преноси АБА лига.

Кошаркаши Игокее ће сутра, у првом мечу нове сезоне АБА лиге, дочекати чачански Борац.

- Прва утакмица је с Борцем, тим који је променио ростер и сигурно је да заслужују максималан респект. Нисмо имали пуно материјала за припрему утакмице, али шта је ту је. Морамо се окренути индивидуалним квалитетима њихових играча, доста су се појачали, у последњих пар дана довели су два нова играча - рекао је Бајић.

- Играмо на домаћем паркету и треба да гледамо себе. Мене као тренера радује то да је приступ играча на сваком тренингу и кроз припремне утакмице на високом нивоу и надам се једном добром одговору на терену, самим тим очекујем и прву победу на отварању АБА лиге - додао је он.

Бајић је истакао и да је његов тим у последњем периоду био суочен са болешћу шесторице играча, од којих су тројица била "тотално ван строја".

- Старкс је под инјекцијама и медицински тим улаже максималне напоре да што комплетнији изађемо у првом колу... Међутим, ја сам човек који гледа само право и који се не плаши ничега, пун сам самопоуздања и тако и улазим у ову сезону, што желим и да пренесем на своје играче - истакао је Бајић.

Утакмица Игокеа - Борац игра се сутра од 17.00.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)