АДМИРАЛ БЕТ АБА ЛИГА: Регионално такмичење има ново име

Новости онлине

24. 09. 2021. у 13:02

АБА лига је на званичном сајту објавила важно саопштење поводом новог спонзорског уговора и новог имена регионалног такмичења које ће се у наредне четири године звати Адмирал Бет АБА лига.

АДМИРАЛ БЕТ АБА ЛИГА: Регионално такмичење има ново име

ФОТО: АП

У наставку преносимо саопштење лиге, уз изјаве које су поводом потписаног спонзорског уговора дали директор Адмирал Бет АБА лиге Дубравко Кметовић и генерални директор Адмирал Бета Марко Рибарић.

- С поносом објављујемо да се реномирана и једна од водећих компанија за клађење и игре на срећу у региону придружила породици АБА лиге од сезоне 2021/22.

Придруживши се регионалном такмичењу као спонзор, Адмирал Бет постаје и генерални спонзор лиге, која ће од сада бити именована Admiral Bet ABA League, и насловни спонзор популарне симулације кошарке у реалном времену, од сада познате као Admiral Bet ABA Basketball Fantasi.

Након снажног уласка на тржиште и понуде робне марке, Адмирал Бет је постао најбрже растућа компанија у региону, препознатљива по јединственој понуди, најбољим квотама и широком спектру забаве на мрежи и у клубовима широм Балкана.

Адмирал Бет има широку мрежу игара у земљама региона, стандардизоване и естетски високо креиране услове за праћење спортских догађаја. Клубови нуде широк избор најсавременијих аутомата за игру, последњу реч у технологији која увек напредује.

Било да се ради о јединствености понуде у области клађења или праћењу трендова у унутрашњости клубова, Адмирал Бет наставља да поставља стандарде у индустрији забаве, ширећи своје активности на различита поља - наводи се у саопштењу АБА лиге.

Директор Адмирал Бет АБА лиге Дубравко Кметовић био је одушевљен што је уговор са новим генералним спонзором званично потписан.

- Срећан сам и поносан што се тако позната компанија као што је Адмирал Бет придружила породици АБА лиге. Уверен сам да ћемо заједно значајно допринети развоју кошаркашке игре у нашем региону.

Када су у питању амбиције компаније, генерални директор Адмирал Бета Марко Рибарић био је јасан.

- Овим потезом послали смо јасну поруку да након што смо се позиционирали на регионалном тржишту спонзорисањем најквалитетније конкуренције у бившој Југославији, достижемо нови ниво пословања - рекао је Рибарић.

Наставио је у истом ритму.

- У овом тренутку фокус Адмирал Бета је да заузмемо лидерску позицију на тржишту, јер као бренд моћног Новоматика настојимо да будемо присутни управо тамо где је и највећа пажња спортске јавности. Ми смо једна од најбрже растућих компанија у региону и као такви смо окренути сарадњи са најквалитетнијим спортским такмичењима. Препознали смо кошарку као спорт у који се највише улаже у региону, па је сасвим логично да Адмирал Бет буде спонзор такмичења.

Ово је само почетак.

- Планирамо велики број акција којим ћемо развијати и присутност на тржишту, али и најширем кругу људи представити нашу компанију, њене могућности и понуду која је јединствена у региону.

Очекује да љубитељи кошарке буду задовољни.

- Адмирал као компанија позната на светском нивоу увек гарантује традицију и квалитет - то је практично трејдмарк у свету када је клађење, односно гејминг у питању. Лига никада није била јача, такмичење је једно од најистакнутијих у Европи. У име компаније Адмирал Бет, и своје лично име, пошто сам се од почетка залагао за овај пројекат, желим свим учесницима срећу, навијачима много забаве, а на нама је да својом непоновљивом понудом и промоцијом ствари учинимо још квалитетнијим и занимљивијим - закључио је Рибарић.         

(Ало)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)