БИВШИ КОШАРКАШ ЗВЕЗДЕ ПОНОВО ИЗДОМИНИРАО У КВИЗУ: Ево колико новца је освојио Душан Мацура у "Потери"

Novosti online

20. 09. 2021. у 22:27

ВЕРОВАТНО се многи сећају Душана Мацуре бившег кошаркаша Црвене звезде који је све одушевио наступом у квизу "Слагалица". Сада се појавио у "Потери" и поново је издоминирао.

БИВШИ КОШАРКАШ ЗВЕЗДЕ ПОНОВО ИЗДОМИНИРАО У КВИЗУ: Ево колико новца је освојио Душан Мацура у Потери

ФОТО: Притнскрин/РТС

Мацура је на себе скренуо пажњу први пут у марту прошле године, када је поставио рекорд квиза, а сада је још једном скренуо пажњу на себе. Овај такмичар је тада поставио рекорд "Слагалице" са чак 422 поена, а затим је изјавио да му је било жао ривала ког је победио.

У првој фази "Потере" дао је девет тачних одговора и освојио 90.000 динара, а потом је изабрао већу суму и одговорио на свако питање. Трагач Милорад Милинковић му је понудио цифру од 600.000.

Укупан износ целе екипе је на крају био 640.000, а тим је успео да се одбрани од "трагача" и однесе са собом велику своту. Наравно, убедљиво најзаслужнији је Душан Мацура, који је опет одушевио гледаоце.

Говорећи о његовој спортској каријери, он је брзо прошао кроз све млађе категорије Црвене звезде, након чега је прикључен првом тиму. У првом тиму је играо у сезонама 1996/97 и 1997/98, када му је тренер био Михајло Павићевић, а помоћници Ранко Жеравица и Аца Петровић. Играо је са Игором Ракочевићем, Владом Кузмановићем, Миленком Топићем...

Поред Звезде, имао је богато интернационално искуство. Наступао је за Раднички Југопетрол, Урал, Чемниц, Бареиренсе, Кезул Синтру, Голе Гохар, Анголу и Гимле Берген. Наступао је на позицији центра и висок је 211 центиметара.

БОНУС ВИДЕО: Изјаве играча након дуела Партизан - Црвена звезда

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)