ЛИДЕЈ ОТКРИО ЗАШТО ЈЕ ДОШАО У ПАРТИЗАН: Било је неколико фактора! Играње за Жељка није корак уназад

Новости онлине

19. 09. 2021. у 21:40

Летошње појачање Кошаркашког клуба Партизан Зек Лидеј отркио је неколико детаља који су утицали на његову одлуку да из Арманија стигне у Београд.

ЛИДЕЈ ОТКРИО ЗАШТО ЈЕ ДОШАО У ПАРТИЗАН: Било је неколико фактора! Играње за Жељка није корак уназад

ФОТО: КК Партизан

Лидеј је једно од шест појачања Партизана овог лета. Изабрао га је Жељко Обрадовић у сарадњу са спортским директором Зораном Савићем, али Лидеј за сада игра топло-хладно. Додуше, припреме су у питању и његово најбоље очекује се у току сезоне.

Италијанске медије је занимало због чега је напустио Армани који се такмичи у Евролиги зарад учесника Еврокупа.

"Било је неколико фактора... На крају се догодило оно што се догодило. Имао сам велику срећу што сам играо за Олимпију и веома сам им захвалан. Успео сам да помогнем екипи да дође до фајнал-фора Евролиге после скоро 30 година одсуства. Много сам научио од свих у Милану", започео је Лидеј, а потом наставио:

"Мислим да играње за Жељка Обрадовића није корак уназад у вашој каријери. Само желим да се усавршавам свакога дана и наставим свој напредак. Оно што желим да постигнем јесте да побеђујем што је више могуће. Срећан сам што могу да учим од легендарног тренера какав је Обрадовић", објаснио је Лидеј новинару "баскетинсиде" портала.

(Спортске.нет)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)