ЖЕЉКО ТРАЖИ БРЗУ ИГРУ: Зек Ледеј о раду са најбољим европским тренером

Грујица Келић

19. 09. 2021. у 08:00

ИГРАЧ од кога навијачи Партизана ове сезоне очекују да покаже највише и екипи Жељка Обрадовића донесе евролигашки квалитет је свакако Зек Ледеј.

ЖЕЉКО ТРАЖИ БРЗУ ИГРУ: Зек Ледеј о раду са најбољим европским тренером

FOTO: N. Skenderija

Амерички крилни центар је почетком лета дошао из миланске Олимпије са којом је лани био трећи у елитном кошаркашком европском такмичењу и одличним партијама у припремном периоду показао да се одлично навикава на ново окружење.

Свестан је Ледеј улоге коју му је Обрадовић одредио у екипи, и никако од ње не бежи.

- Веома смо млад тим и морамо да се постарамо да на прави начин научимо момке како да играју и буду успешни. Трудимо се сваког дана да будемо бољи, слушамо тренера и играмо по његовим замислима - рекао је Ледеј за сајт Basket inside.

О утиску који је најуспешнији тренер у историји европске кошарке оставио на њега, Ледеј говори бираним речима.

- Непрестано размишља о кошарци. Увек се трудим да учим од сваког тренера и наравно да желим исто и од њега. Обрадовић много времена проводи размишљајући о игри и како је играти на највишем нивоу. Види да смо млади и зато жели да играмо брзу кошарку.

Клуб величине Партизана увек очекује трофеје, а поготово сада када је оформљен тим који на папиру делује и те како моћно.

- Лично не посвећујем велику пажњу томе. Потпуно сам фокусиран на оно што морамо да урадимо у свлачионици и на терену као група. Ако наставимо да радимо напорно из дана у дан, верујем да ћемо имати најбоље шансе да остваримо зацртане циљеве на крају године - истиче Ледеј.

БЕОГРАД ЈЕ ПРЕЛЕП

ИМАО је за ових месец дана припремног периода Ледеј прилике да упозна Београд и људе у њему, а импресије су му само добре.

- Град је јако веома и време ми се допада. Много је интересантних ствари које можете да радите у Београду. Ипак, најважније је да останемо здрави како бисмо на прави начин почели сезону - подвукао је момак рођен у Даласу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)