МИЛЕНКО ТЕПИЋ У НОВОЈ УЛОЗИ: Мега представила нове дресове, поново померају границе (ФОТО)

Novosti online

18. 09. 2021. у 15:30

Кошаркашки клуб Мега Баскет је у веселој атмосфери на тимском фотографисању представио екипу за сезону 2021/22, а истом приликом, промовисани су и нови дресови клуба.

МИЛЕНКО ТЕПИЋ У НОВОЈ УЛОЗИ: Мега представила нове дресове, поново померају границе (ФОТО)

ФОТО: Мега баскет/Ивица Веселинов

Мега ће нову сезону, као и свих претходних, ући са изузетно младим и талентованим тимом са просеком од 20,5 година, при чему је најстарији играч екипе Дејшон Смит са 26 година, па ће тренер Владимир Јовановић пред собом имати још један велики и леп изазов да младу екипу изведе на прави пут, као што је то био случај и претходне сезоне.

ФОТО: Мега баскет/Ивица Веселинов

Екипу ће на терену предводити капитен Лука Церовина, а поред њега у саставу за предстојећу сезону су и Никола Јовић, Малколм Казалон, Карло Матковић, Бориша Симанић, Дејшон Смит, Александер Балцеровски, Матеј Рудан, Никола Ђуришић, Никола Кочовић, Младен Вујић и Самсон Руженцев, док ће Михаило Мушикић и Лука Богавац поред Меге, наступати на двојну лиценцу и за ОКК Београд.

У стручном штабу Мега Баскета ће поред тренера Владимира Јовановића и генералног менаџера Горана Ћакића, још бити и помоћни тренери Вуле Авдаловић, Ђорђе Илић и Дејан Пејић, кондициони тренер Марко Секулић, физиотерапеут Милош Савић, доктор Урош Станковић, док ће после одласка у играчку пензију, на месту тим менаџера екипе бити Миленко Тепић.

ФОТО: Мега баскет/Ивица Веселинов

И у предстојећој сезони КК Мега Баскет очекују бројни изазови, а први у низу ће бити у недељу 26. септембра од 12 часова када ће у Хали спортова Ранко Жеравица дочекати подгоричку екипу СЦ Дербy у оквиру првог кола АБА лиге.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)