МИЦИЋ ЗВАО ЈОКИЋА НА ЖУРКУ: МВП НБА лиге није дошао, а сада је откривен и разлог

Новости онлине

12. 09. 2021. у 16:26

Србија може да се похвали да је на крају прошле сезоне имала најбоље кошаркаше у два најјача такмичења - Евролиги и НБА лиги. И док је на Старом континенту ласкаво признање припало Васи Мицићу, "преко баре" је титулу освојио Никола Јокић.

МИЦИЋ ЗВАО ЈОКИЋА НА ЖУРКУ: МВП НБА лиге није дошао, а сада је откривен и разлог

ФОТО: АП

Васа је желео да направи прославу поводом тога, на журку је позвао и Николу Јокића, али се овај није појавио.

- Нажалост нисмо имали ту журку, јер он покушава да његов живот што више остане приватан. Мислим да ни са ким није урадио интервју кад се вратио после сезоне. Сви остали кошаркаши света вероватно не би могли да живе од новинара, али то је он - рекао је Васа Мицић за "Баскетбалл Неwс".

Два некадашња саиграча из времена у Меги су се видела у међусезони на тренинзима, а Мицић каже да се увек заинтригира Јокићевим стилом живота, који је једноставно - другачији.

- Једном смо се срели на тренингу у Меги и мало смо причали. Било је лепо видети га. Увек помињем да је његов приступ животу невероватан, колико је скроман и нормалан као особа - рекао је Мицић.

Фото: АП

 

Међутим, за разлику од Николе Јокића који је углавном решио да се одмори од кошарке у Сомбору, Васа Мицић је "бурно" провео лето и максимално је прославио успешну сезону.

- Ја сам лично направио журку, неколико њих! Био сам стварно преплављен емоцијама током лета. Јесмо изгубили у квалификацијама што нас дефинитивно боли, али осим тога, ово је била једна од најбољих сезона - рекао је Мицић.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)