ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ О НОВОЈ СЕЗОНИ: Треба времена да нађемо прави пут

Novosti online

31. 08. 2021. у 20:14

ТРЕНЕР Партизана Жељко Обрадовић је у разговору за "Спорт клуб" рекао да ће његовој екипи у предстојећој сезони бити потребно доста времена како би пронашли праву форму.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ О НОВОЈ СЕЗОНИ: Треба времена да нађемо прави пут

Фото: Н.П.

- Мислим да треба да размишљамо о наредној сезони и да се не враћамо превише у прошлост. Ово је нови тим, ја сам нови тренер, све ово је апсолутно ново и за њих и за мене.Треба нам доста времена да бисмо схватили који је прави пут. Све остало је мање важно. Људи ће се увек сећати неких ствари, имају право на то, али ми који смо унутра морамо да водимо рачуна о овоме што је садашњост и будућност која је испред нас - изјавио је популарни Жоц.

Партизану предстоји учествовање у "Либурнија купу" у Опатији.

- Све нормално. Урадили смо ствари које смо мислили да урадимо. На жалост, неки играчи нису били у стању да тренирају, неки су се прикључили мало касније.Најважније је да смо одржавали ритам тренинга онако како смо и замислили. Интетзитет тренинга је био на високом нивоу. Пријатељске утакмице су провера свега онога што се радило на припремама и ту ће се најбоље видети шта би требало у наредном периоду да поправимо и које су ствари на којима треба да инсистирамо У Опатији ћемо играти са 14 играча, пробаћемо да укључимо све и да видимо шта можемо да очекујемо од њих - каже Обрадовић.

Осврнуо се и на тему буџета.

- Могу да разумем све, знам да је то нека тема која страшно интересује људе, али то уопште није тема за мене. То је тема којом се бави председник клуба и спортски директор и мислим да је председник већ изашао са неком информацијом. Медије скоро и да не пратим, то ме не занима - закључио је Жељко Обрадовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)