ЗАВРШЕН ЛЕТЊИ КАМП КК ПАРТИЗАН: Малишани прошли кошаркашку и едикативне радионице

Novosti online

28. 07. 2021. у 17:08

ВИШЕ од 160 младих кошаркаша, узраста од 7 до 18 година, тренирало је током претходних дана у Крупњу по програму црно-белих.

ЗАВРШЕН ЛЕТЊИ КАМП КК ПАРТИЗАН:  Малишани прошли кошаркашку и едикативне радионице

ФОТО: КК Партизан/Драгана Стјепановић

Све што је лепо има крај, али у случају летњег кампа КК Партизан, то је само нови почетак и најава новог дружења које је заказано за лето 2022. Од 20. јула до данас, више од 160 младих кошаркаша из Србије, али и Русије, Украјине и Турске, узраста од 7 до 18 година, тренирало је под будним оком тренера млађих категорија црно-белих.

Осим кошаркашког знања, полазници кампа су имали прилику да и да учествују у различитим радионицама, пробуде еколошку свест и посете значајна културно-историјска места у Крупњу и околини.

Сви играчи су прошли кроз кошаркашку радионицу, где су научили пуно вежби за опоравак, превенцију повреда и правилно увођење тела у сам тренинг. Туристичка организација Општине Крупањ, учинила је да полазници кампа сазнају више о тешким биткама које је српска војска у овом крају водила против Аустро-Угарске у И светском рату. Посета Мачковом камену, на планини Јагодњи, била је једна од најупечатљивијих активности ван терена.

Део летњег кампа КК Партизан, били су и победници такмичења на Калемегдану, њих чак 11 који су изборили за прилику да тренирају са црно-белима.

И то није све, обезбеђени су и посебни кошеве за одлагање отпада, док је генерални спонзор КК Партизан, едуковао младе кошаркаше о важности правилног хидрирања током тренинга. За најмлађе учеснике, организована је и „ликовна колонија“, а најкреативнији радови по избору тренера, освојили су награде.

Последњег дана кампа, организована су бројна кошаркашка такмичења. Изазови су прилагођени различитим старосним категоријама, а сви учесници такмичења су показали велику борбеност али и право другарство, јер подршка за другове није престајала током више од 2 сата.

Видео извештај са последњег дана кампа, погледајте испод: 

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)