"МОЖДА ЈЕ ОВО ДОБРО ЗА СРПСКУ КОШАРКУ, АЛИ ЗА ЗВЕЗДУ СИГУРНО НИЈЕ" Члан Звездине скупштине Милан Дозет огласио се на Твитеру о Партизану

Novosti online

08. 07. 2021. у 15:36

ПОВРАТКОМ Жељка Обрадовића у Партизан почели су да дувају неки нови ветрови у српској кошарци.

МОЖДА ЈЕ ОВО ДОБРО ЗА СРПСКУ КОШАРКУ, АЛИ ЗА ЗВЕЗДУ СИГУРНО НИЈЕ Члан Звездине скупштине Милан Дозет огласио се на Твитеру о Партизану

Фото: Nebojsa Parausic

Навијачи Партизана уживају, док са друге стране навијачи Звезде негодују због доласка озбиљних појачања у табор црно-белих, свесни да су године доминације Звезде сада већ угрожене, јер ће против себе имати најбољег европског тренера свих времена, који прави изузетно моћан тим.

Од доласка Жељка Обрадовића није било реакција из Звезде, изузев оглашавања Милана Дозета, члана скупштине клуба са Малог Калемегдана и бившег играча овог тима, који је рекао да је долазак Обрадовића добар за српску кошарку и да може да буде само мотив више Звезди.

Један твитераш упитао је Дозета да ли и даље сматра да је долазак Жељка Обрадовића добра ствар за српску кошарку, на шта је Дозет дао интересантан одговор.

- За српску косарку да, за нас сигурно не. Посебно са оволиким нералним буџетом са којим не можемо да се надмећемо и који нико није очекивао. То смо знали од старта само нема кукања него гледамо позитивне ствари. Причали су, долази Жељко, кроз Еврокуп улазе у Евролигу. Ми играмо Евролигу и добијамо А лиценцу. Буџети исти, два евролигашка тима. Негде се тај план гадно окренуо - одговорио је Дозет.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)