МАЈА ШКОРИЋ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА: Вучевић примио златну кошаркашицу

Novosti online

30. 06. 2021. у 14:57

ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милош Вучевић састао се данас у Градској кући са кошаркашком репрезентативком Мајом Шкорић, поводом великог успеха који су кошаркашице Србије постигле на Европском првенству.

МАЈА ШКОРИЋ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА: Вучевић примио златну кошаркашицу

FOTO: Tanjug

Вучевић је честитао Шкорићевој, али и осталим кошаркашицама на освојеној златној медаљи на Европском првенству и истакао да ретко која држава и народ имају толико добрих спортиста и спортисткиња, у индивидуалним али и колективним спортовима.

"Можемо констатовати да су наше репрезентативке у кошарци отишле прилично тихо у Шпанију на првенство али су се вратиле са много помпе и буке и ако можете да бирате вероватно је увек боље тако", рекао је Вучевић.

Шкорић изјавила је да је веома срећна и поносна што је са осталим кошаркашицама постигла овај успех, као и да се нада да ће на предстојећој Олимпијади успети да остваре што бољи резултат, те донесу још једну медаљу.

"Надам се да ће ово бити повод за све наше будуће наследнице и наше суграђаке, мале Новосађанке, да једног дана буду на мом месту. То је један од највећих циљева, за све што долази у будућности", рекла је Шкорић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)