ПЕТ ДАНА ДО ПОЧЕТКА КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ОИ: Навијачи ветар у леђа ка Токију

Г. К.

24. 06. 2021. у 19:44

ПЕТ дана је остало до почетка кошаркашког Олимпијског квалификационог турнира у Београду, а по ономе како су одиграли припремне утакмице, изабраници Игора Кокошкова могу мирне главе да чекају уторак и први меч са Доминиканском Републиком.

ПЕТ ДАНА ДО ПОЧЕТКА КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ОИ: Навијачи ветар у леђа ка Токију

FOTO: M. Vukadinović

Уз освојен "Акрополис куп" и тријумф над Мексиком у последњој провери (81:77), једина брига нашег селектора јесте слатке природе и тиче се коначног састава који ће напасти јапанску визу.

Тренутно Кокошков на располагању има 16 играча, што значи да су четворица вишак. Најреалније делује да то буду неки од оних који су добијали мању минутажу или ровити. Центра московског ЦСКА, Милутинова, и даље мучи раме, док је Аврамовић добио ударац на тренингу због чега је прескочио сусрет са "сомбреросима".

Било како било, и сам Кокошков је изјавио да ће коначних 12 саопштити у последњи час. Оно што је де факто јесте то да која год имена буде у саставу, представљаће великог фаворита да уз помоћ ограниченог броја навијача (30 одсто капацитета) на трибинама дворане "Александар Николић" обезбеди карту за Токио.

Иначе, данас је почела продаја улазница путем сервиса www.tickets.rs, као и на продајним местима Ticket vision. Улазнице категорије 1 по дану коштају 2.000 динара, из категорије 2 су 1.500, а из категорије 3 - 1.000 динара.

Група А: Србија, Филипини и Доминиканска Република, група Б: Италија, Сенегал и Порторико. Само ће победник обезбедити учешће на ОИ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)