МАРИНА МАЉКОВИЋ: Од нас све зависи!

Г. К.

22. 06. 2021. у 08:00

САДА креће оно право! Кошаркашице Србије сутра започињу елиминациону фазу Европског првенства у четртфиналу против домаћина, Шпаније, или Црне Горе, чији је меч осмине финала одигран синоћ.

МАРИНА МАЉКОВИЋ: Од нас све зависи!

ФОТО: ЕПА

Изабранице Марине Маљковић су групу Б у Валенсији завршиле на водећој позицији са максималне три победе (против Италије, Грчке и Црне Горе), због чега су добиле два веома значајна дана одмора пред главне борбе.

- Морамо да се држимо тога шта је било добро, да се на томе ради, да се на то фокусирамо. Да се на много већи ниво подигне концентрација и да то тако остане - поручила је Марина Маљковић пред четвртфинале. - Свих ових година, увек је било на нама, ми смо битни! Од нас зависи! То је оно шта се ослањамо и шта би требало да нас радује. Ако ми одрадимо наше, да не зависимо ни од кога, можемо да имамо добру причу.

Слично размишља и капитен Јелена Брукс.

- Пласманом у четвртфинале смо направиле велики корак ка испуњењу наших жеља. Не циљева, већ жеља. Одрадиле смо феноменалан посао. Сада можемо да удахнемо неколико пута, да мало одморимо главе, да бисмо се припремиле за оно што нас чека у четвртфиналу - истакла је Јелена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)