ОБРАДОВИЋ ДО ВИДОВДАНА: Судбина око евентуалног повратка трофејног тренера у Партизан знаће се до краја јуна

Г. К.

21. 06. 2021. у 08:30

ВРЕМЕ великих одлука је пред Жељком Обрадовићем. Најтрофејнији кошаркашки тренер у Европи има понуду Партизана да се врати кући, у клуб са којим је 1992. освојио прву од девет евролигашких титула.

ОБРАДОВИЋ ДО ВИДОВДАНА: Судбина око евентуалног повратка трофејног тренера у Партизан знаће се до краја јуна

FOTO: M. Vukadinović

Мада су многи медији под вињетом "ексклузивно" објавили да је договор између спортског директора Зорана Савића и Обрадовића већ постигнут и да је потписана трогодишња сарадња, тако нешто (још) није истина. Преговори су у току, што је признао и сам Савић.

- Апсолутно нисмо све завршили. То није истина. Причамо са Обрадовићем, али су преговори далеко од готових - изјавио је Савић за Спорт клуб.

ВУЧИЋ: ВЕЛИКА ВЕСТ ЗА СРБИЈУ

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић прокоментарисао је могући повратак Обрадовића на клупу црно-белих.

- Ако је истина, честитам и Жељку и Партизану, то је велика вест за нашу земљу, он је легенда, мислим да је освојио највише европских трофеја. Желим му много успеха и победа и да и Партизан и Србију врати на европски трон - поручио је Вучић.

Сам Обрадовић је у више наврата напоменуо да ће одлуку донети крајем месеца, а према неким информацијама, последњи рок је 28. јун. Наиме, до тада је рођени Чачанин дао времена да Управа клуба из Хумске обезбеди финансијске гаранције за наредну сезону.

Оно што је чињеница јесте да је тренутно у црно-белој јавности стање опште мобилизације. Сви, од навијача до бивших играча и функционера, позивају прослављеног стручњака да поново седне на клупу клуба са којим је исписао најславније странице историје. На руку томе иду сцене од пре два дана са Златибора. Тамо је Обрадовић био на свадби сина још једне Партизанове легенде, Драгана Кићановића, где су виђени како заједно певају навијачке песме.

Љубав је то. И љубав је понекад лудост, а како сам каже Обрадовић, зар лудост некад није добра?

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)