БУДУЋНОСТ СЕ ОГЛАСИЛА ГОСПОДСКИМ САОПШТЕЊЕМ: Никола, срећно! Упркос напора нисмо могли да га задржимо!

Novosti online

19. 06. 2021. у 15:50

КОШАРКАШКИ клуб Будућност издао је саопштење поводом преласка Николе Ивановића из плаво-белог табора у редове Црвене звезде.

БУДУЋНОСТ СЕ ОГЛАСИЛА ГОСПОДСКИМ САОПШТЕЊЕМ: Никола, срећно! Упркос напора нисмо могли да га задржимо!

ФОТО: АБА лига (Будућност ВОЛИ)

Црногорски тим у прогласу доскорашњем кошаркашу жели пуно среће у наставку каријере. 

- Никола након осам година напушта наш клуб. Џони је био синоним Будућност Волија, играч у чијим маестралним партијама смо уживали дуги низ година. Никола чинио си годинама да се поносно осјећамо, да један "наш мали из Шаргарепе" предводи "плаво-бијеле" и у АБА лиги и у Европи. Управо си ти био кључан човјек у највећем спортском успјеху клуба и тиме си заслужио мјесто међу највећим. Желимо ти пуно среће у даљој каријери и професионалном ангажману, знаш да ће Будућност увијек бити твоја кућа - истиче се у саопштењу.

Такође, наведено је да Будућност није могла да задржи плејмјекера.

- Управа клуба је све урадила да задржи Николу, али искрено није имала ни шансу да успије у томе. Ипак, приоритет му је било играње у Евролиги. Молимо навијаче Будућност Волија да без обзира на то што су тешко прихватили информацију о његовој новој играчкој адреси спусте тензије, јер је то прави начин да достојанствено подрже Клуб у сусрет новој сезони и новим побједама. А Никола, као и сви играчи, има право да иде гђе мисли да му је боље. На крају крајева, када се осврнемо иза себе... ово јесте само спорт - закључено је у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)