МВП КРУНА НА ГРИВИ ДРИМ КЕЧЕРА: Чим је стигао из САД, наш ас обишао љубимца

Ј. ЛЕМАЈИЋ

17. 06. 2021. у 21:44

ТО је он. Никола Јокић. Најбољи кошаркаш целе НБА. До пре само неколико дана био је незадрживи див, човек који чуда чини у најјачој лиги света, момак који трпи ударце немоћних ривала и судијске неправде, али и узвраћа кад је то је неопходно. Али, и то је он.

МВП КРУНА  НА ГРИВИ  ДРИМ КЕЧЕРА: Чим је стигао из САД, наш ас обишао љубимца

ФОТО: Новости

Доброћудни див, који тек што се поздравио са најмилијима по доласку из Америке у родни Сомбор, одмах отишао на Градски хиподром да види свог љубимца, Дрим Кечера.

Тамо смо га затекли и ово пре подне, где са много топлине брине о коњу који има посебно место у његовом животу и кога из милоште зове Драгиша.

За разговор са медијима није био расположен и сва пажња му је била усмерена на расно грло, вишеструког шампиона у касачким тркама. По претоплом јунском дану Јокић је свог пулена хранио, лагано прошетао, а потом са њим направио који круг. Врло брзо је и једном и другом постало превруће и Никола је Драгишу вратио до штале.

- Видите ли како се Никола односи према њему. Из сваког потеза се види колико љубави има и према коњу и према овом спорту уопште - прича нам Сомборац који надзире хиподром.

- Са сваким је овде попричао, имамо осећај као да смо га још јуче видели, као да нигде није ни одлазио. Не желимо да говоримо у јавности, али овај призор говори више од свих речи.

Градске власти су за вечерас планирале спектакуларан дочек за свог суграђанина, који увек са поносом прво каже да је Сомборац, али је прослава отказана.

- Дочек се отказује из личних разлога кошаркаша - објаснили су у сомборској градској управи.

Сомборце је то мало и разочарало, јер су желели да Николи приреде дочек који би памтио целог живота. Али, са друге стране, кажу и да није потребна фешта да би се Џокер осетио добродошлим у свом граду.

- Он ужива у миру са својом породицом, има своја места где седи, људе са којима се дружи одмалена. Попије кафу у "Хилтону", после иде даље - открива нам Николин познаник из краја где је провео детињство, а који нам се представио као Милан. - Спортским жаргоном речено, њему је све ово "тако нормално". Он се не понаша као звезда и зато се измиче од помпе која влада око њега.

ПОШТУЈМО НИКОЛИНЕ ОДЛУКЕ

О наступу Јокића за репрезентацију Србије није било много дискусије.

- То је његова одлука и требало би сви да је поштујемо. Коментара ће увек бити, а нас је највише обрадовала вест да ће постати тата - искрено каже Здравко К. - То је најважније у животу. На крају крајева, он је најбољи на свету, а ако није сигуран да ће дати максимум, поштено је што не игра. Ми се њиме поносимо, шта год да одлучи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)