ФМП БРЗО РЕАГОВАО: "Пантери" пронашли замену за Гушу

Novosti online

02. 06. 2021. у 14:14

КОШАРКАШКИ клуб ФМП обавештава јавност да је у среду именовао Ненада Стефановића за новог првог тренера нашег сениорског тима.

ФМП БРЗО РЕАГОВАО: Пантери пронашли замену за Гушу

FOTO: KK FMP/ABA liga

Један од најталентованијих младих тренера на овим просторима потписао је уговор са клубом из Железника.

Ненад Стефановић има 36 година, родом је из Ужица, а након 10-годишње играчке каријере током које је 2007. године био и играч ФМП-а, а играо је и за ОКК Београд, Партизан, Борац, Металац, Раднички Крагујевац, Полпак Пољска... започео је тренерску каријеру.

Један од најталентованијих тренера млађе генерације данас, градио је своје име постепено, водећи млађе селекције КК Жарково, да би на себе скренуо пажњу изванредним достигнућима у КК Земун где је током четири сезоне, паралелно водио јуниорски и сениорски погон клуба, бележио одличне резултате са обе селекције и развијао младе играче. Та филозофија у потпуности се се поклапа са амбицијама и клупском политиком ФМП-а који никада није оклевао да пружи прилику младим и талентованим тренерима и играчима, па сарадња са Ненадом Стефановићем представља логичан избор за "пантере".

Стефановић који је такође и помоћник првог тренера репрезентације Србије за играче до 20 година, у наредним данима именоваће стручни штаб и истовремено почети са формирањем екипе за такмичарску сезону 2021/2022 у којој ће ФМП наступати у три такмичења: АБА лиги, купу Радивоја Кораћа и домаћем шампионату.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)