ДУЛЕ ВУЈОШЕВИЋ: Звезда фаворит! Суђење у Подгорици било је домаћинско, имао поруку и за Грбовића (ВИДЕО)

Novosti online

27. 05. 2021. у 22:31

БИВШИ тренер Партизана Душко Вујошевић прокоментарисао је изјаву осведоченог Партизановца Горана Грбовића да "Звезда стоји као последња одбрана српске кошарке".

ДУЛЕ ВУЈОШЕВИЋ: Звезда фаворит! Суђење у Подгорици било је домаћинско, имао поруку и за Грбовића (ВИДЕО)

FOTO: N. Paraušić

Он је такође ушао нешто дубље у анализу финалног окршаја црвено-белих и Будућности за титулу АБА лиге.

- Не знам шта му то значи. Гледајући Звезду ове године, морам да кажем да је колега Радоњић урадио добар посао када је у питању одбрана. То се приказује из утакмице у утакмицу, чак је она прва утакмица у Подгорици, када су украли неколико лопти у првој фази одбране, одмах након офанзиве. Лазић је украо две лопте и види се да играју стварно јако добро у дефанзиви. Овог момента, игра се та финална серија АБА лиге, мислим да је Будућност пропустила своје прилике јер домаћи терен је веома битан. Што се тиче неких резултата, они су зачуђујући, али не бих отварао прешироку тему - рекао је Вујошевић.

Он је навео да је суђење увек мало на страни домаће екипе, па тако и у Подгорици где је Звезда гостовала у трећем и четвртом сусрету.

- Што се тиче неких судијских одлука, оне су биле на страни домаћина. Када је Игокеа играла против Звезде у Београду, па и кад је Звезда играла против Будућности у Подгорици. Осећа се предност домаћег терена у већој мери него што је то у неким идеалним условима, али не треба стварати неку атмосферу линча. Поштујем то што ради Дејан Радоњић, напредак Добрића, читање игре Давидовца, чак је и Кузмић у доброј мери враћен, интезитет којим играју одбрану је добар. После повреде Рида је Звезда велики фаворит. Нити је прва, нити је задња утакмица која је добијена уз неке спорне одлуке, а што је говорио мој драги колега Змаго Сагадин, ово је "демокрација" и свако има право да каже оно што мисли - закључио је Вујошевић.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)