МИЛОЈЕВИЋ СЕ НЕ ПЛАШИ ЗВЕЗДЕ: Ко буде боље изнео притисак - победиће

Танјуг

27. 05. 2021. у 14:04

ТРЕНЕР кошаркаша Будућности Дејан Милојевић изајвио је да ће у мајсторици финала АБА лиге победити екипа која боље изнесе притисак важности меча.

МИЛОЈЕВИЋ СЕ НЕ ПЛАШИ ЗВЕЗДЕ: Ко буде боље изнео притисак - победиће

ФОТО: КК Будућност/АБА лига

Кошаркаши Црвене звезде и Будућности сутра од 20.30 сати у Београду играју пети, одлучујући меч финалне серије АБА лиге.

"Очекује нас пета утакмица, верујем да ко буде боље изнео притисак важности меча, да ће имати веће шансе да победи. Обе екипе су на гостовањима имале шансу за победу, нису их искористиле. Видећемо да ли ћемо успети да победимо на страни" рекао је Милојевић, преносе Вијести.

Кошаркаш Будућности Петар Поповић очекује велику борбу, као и у претходна четири меча.

"Пета утакмица се неће много разликовати до претходне четири, које су биле изузетно физички и ментално захтевне. Црвена звезда је добра екипа, ми имамо своје адуте и бићемо спремни да дамо све од себе и покушамо да дођемо до победе у Београду. На моменте смо показали добру игру, на моменте смо имали празне минуте. Ако желимо победу, морамо празне минуте да сведемо на минимум. Ако будемо концентирисани и спремни да неке основне ствари радимо на врхунском нивоу, мислим да можемо да остваримо победу", поручио је Поповић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)