ЗВЕЗДА ОПЕТ УДАРИЛА НА БУДУЋНОСТ: Хулигани и прљаве игре

Новости онлине

25. 05. 2021. у 20:35

КК Црвена звезда огласила се после саопштења КК Будућност, иако су се Подгоричани обратили после јављања клуба са Малог Калемегдана.

ЗВЕЗДА ОПЕТ УДАРИЛА НА БУДУЋНОСТ: Хулигани и прљаве игре

ФОТО: АБА лига

Финале АБА лиге добило је апсолутно нежељни ток, а регионални првак биће познат после мајсторице која је заказана за петак од 20.30, пошто је тренутно у серији 2-2.

Ново саопштење црвено-белих преносимо у целости:

„КК Црвена звезда приморан је да реагује након лицемерне изјаве која је стигла из Подгорице само неколико часова након званичног саопштења нашег клуба у коме су таксативно и по тачкама наведене све неправилности, проблеми који муче АБА лигу, и пљачка која је довела до пете утакмице финала АБА лиге.

Поздрављамо жељу КК Будућност ВОЛИ који ‘Не жели да буде део прљаве игре, већ да сав фокус усмери на терен’, само се питамо зашто одсуство жеље за прљавим играма нису исказали личним примером и радили све они што није требало да раде у суботу и понедељак у ‘Морачи’?

Зато би као клуб желели да знамо да ли су део „прљаве игре“ били планови да се путем хулигана организује напад на делегацију Црвене звезде током викенда, или можда константни притисци тренера Дејана Милојевића и тим менаџера Гаврила Пајовића на судије током утакмица у Подгорици, који су „заборавили“ да узму мирофон и спрече нова вређања Дејана Радоњића тренера нашег клуба. Као што је то примера радио урадио тим менаџер КК Црвена звезда Небојша Илић у Београду.

Можда је део те ‘прљаве игре’ и отворена претња Драгана Бокана Срђану Дожаиу комесару АБА лиге за делегирање судија и делегата?

Коначно, да ли је део целокупне прљаве игре која траје у АБА лиги већ неколико година и уништава ову лигу и „прљави новац“ који стиже преко контејнера и банана?

Много је „прљавштина“ у регионалној кошарци које тек треба да угледају светлост дана. Велики део њих стиже управо од некога ко се након свега „сетио“ да се бори за чистоту кошарке и фокусира „само“ на терен а своју мрежу је плео још у време Изтока Ремса. Та мрежа испреплетана новцем, утицајем, страхом и претњама очигледно је још увек толико јака да ни спортски директор Милија Војиновић и комесар Срђан Дожаи не могу да је “исеку”.

Коначно, како се неко фокусирао само на терен током суботе и понедељка, јавност ће видети и кроз десетине грубих грешака начињених на штету Црвене звезде у утакмицама 3 и 4 које ће бити презентоване на клупском сајту у среду“, поручили су из Црвене звезде.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)