ШОК У ЛАЗАРЕВЦУ: Милинковић увео Колубару у Суперлигу, а потом напустио клуб

Novosti online

23. 05. 2021. у 16:12

ЗОРАН Милинковић је након Партизанове, сео на клупу Колубаре, коју је увео у Суперлигу Србије, а потом и напустио.

ШОК У ЛАЗАРЕВЦУ: Милинковић увео Колубару у Суперлигу, а потом напустио клуб

ФОТО: Архива ВН

Милинковић је Лазаревчане увео у Супер лигу Србију први пут у историји која је дуга 102 године. Такви резултати нису прошли незапажено, првенствно код иностраних клубова.

Нажалост по Колубару, Милинковић је одлучио да напусти клуб што је потврдио и спортски директор Драгиша Урошевић.

– Уговор са Милинковићем имали смо на две године, али изашли смо му у сусрет јер има неколико сјајних иностраних понуда. Одлични резултати Колубаре далеко су се чули, његово знање се цени и ван наших граница, па смо му невољно дозволили да напусти Колубару – рекао је он за Журнал.

Колубара ће морати убрзано да нађе новог тренера.

– Морамо експресно да реагујемо и нађемо адекватну замену за Милинковића, а онда још брже да потражимо неопходна појачања за такмичење у јачој конкуренцији. Надам се да ћемо за неколико дана потписати уговор са новим шефом стручног штаба, све са жељом да у првој суперлигашкој сезони обезбедимо опстанак.

Ни самом Милинковићу није било лако да напусти Колубару, али истиче да је добио понуду каква се не одбија.

– Колубару посебно волим јер је из мог краја и драго ми је што сам уз фудбалере, стручни штаб и руководство остварио највећи клупски успех. Кофери тренера су увек спаковани, тако је и мој, имам озбиљних понуда, па сам на време и саопштио одлуку да напуштам клупу Колубаре. Уверен сам да ће и у новој сезони остварити циљ, опстанак у елити – закључио је популарни Киза.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)