НОШЕНИ ХУКОМ НАВИЈАЧА ДО ОПСТАНКА: Међедовић открио, Пазарци могу да прате меч са пунктова око стадиона!

Novosti online

18. 05. 2021. у 15:16

ФУДБАЛСКА јавност у Новом Пазару спремна је за утакмицу године.

НОШЕНИ ХУКОМ НАВИЈАЧА ДО ОПСТАНКА: Међедовић открио, Пазарци могу да прате меч са пунктова око стадиона!

ФОТО: ФК Нови Пазар

Сав труд који су уложили челници клуба, као и играчи стаје у 90 минута дуела са Напретком.

Дуел против Чарапана у Пазару могао би да у многоме одреди пут клуба са Јошанице у наредним годинама, јер их само тријумф оставља у Суперлиги. 

Сваки кутак Новог Пазара живи за сутрашњи меч, те нема сумње да би трибине Градског стадиона биле дупке пуне када би за то постојали епидемиолошки услови.

Препознајући актуелни тренутак челни људи Новог Пазара потрудили су се да огромном броју заљубљеника у клуб омогуће у актуелној ситуацији најбоље услове за праћење утакмице века. 

Стадион ће бити празан, а никад пунији. Улица која води ка стадиону у среду ће бити затворена за саобраћај и у њој, али и на осталим пунктовима, биће постављени лед екрани преко којих ће се пратити меч. 

ФОТО: Фејсбук/ФК Нови Пазар

Подршка која ће се са тих позиција давати Плавима ни по чему се неће разликовати од оне која би стизала са трибина. Очекује се да ће амбијент, уз поштовање свих мера опреза и у складу са прописаним понашањем у време пандемије коронавируса подсећати на гротло какво је небројено пута виђено на трибинама Градског стадиона поручују из Новог Пазара. 

Играчи ће громогласно бодрени стећи утисак да је на стадиону и свих 20.000 људи, а како се најављује толико ће их и бити позиционираних дуж прилаза стадиону, ужег градског центра и свих предграђа. Пуне руке посла како би организација утакмице која превазилази оквире реалног има генерални секретар Пазараца, Фикрет Међедовић.

ФОТО: ФК партизан

- Чинимо све како армија заљубљеника у клуб не би пропустила ни најмањи детаљ утакмице. Све што радимо је у равни која је прописана правилником о организовању утакмица у датим околностима. У последњих десет година нисмо имали важнију утакмицу – каже најзапосленији човек клуба, Фикрет Међедовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)