ЛАЛАТОВИЋ СЕ ОПРАШТА ОД ВОЈВОДИНЕ: Одлазим када сам најјачи !

С. Бајић

18. 05. 2021. у 13:49

НЕНАД Лалатовић, тренер Војводине, у среду, 19. маја на „Карађорђу“ у завршном колу првенственог каравана са комшијским Пролетером, на чијој клупи је такође са успехом седео, опрашта се од најстаријег новосадског суперлигаша.

ЛАЛАТОВИЋ СЕ ОПРАШТА ОД ВОЈВОДИНЕ: Одлазим када сам најјачи !

Фото: Н. Карлић

Емоције су му, не крије, помешане, али једнако тако жели победу његових изабраника за крај.

- Волео бих победом и трећом позицијом на табели да се растанем од Војводине, али није то у овом тренутку толико битно- каже Лалатовић.- Провео сам две прелепе године уз сјајне играче, предивне момке, забележили смо сјајне резултате, исписали историју, освојили Куп Србије против Партизана и то у утакмици у којој је све било против нас. Зато смо имали невероватан дочек у Новом Саду. Када сам долазио на „Карађорђе“ били смо девети на табели а сада је реми „смак света“. То све говори.

Популарном стратегу, миљенику навијача, засметали су коментари да „га је требало отерати“.

- Одлазим, жао ми је, али и није. Наравно, нисам за то да се нико тера, већ да се смени. Војводини желим много среће, све најбоље, из срца. Потребни су јој нови тренер и, на жалост, нови спортски директор на месту прерано преминулог Милана Косановића. Биће ту посла да се нађе баланс. Такође, одлазе и Дринчић, Бралић, Саничанин... сјајни играчи који су заслужили да продуже сарадњу. Међутим, знам и сам, циљ Војводине су млади играчи.

Каријеру ће, по свему судећи, наставити у неком од клубова у иностарнству.

- Не бих желео да останем у српском фудбалу. Сматрам да сам превазишао ову лигу за 10 година колико сам ту. Све знам, нема изненађења а са друге стране, волим изазове да покажем колико вредим. Ипак, свакако остајем да живим у Новом Саду. Идем из Војводине јер сматрам да би требало отићи када си најјачи. А ја сам много јачи, бар 50 пута него ови што остају- закључио је Лалатовић.

СТИПЕНДИЈА ЗА ЛУКУ

НЕНАД Лалатовић је покренуо иницијативу да се Луки Косановићу, дванаестогодишњем сину преминулог спортског директора Милана, додели клупска стипендија до пунолетства.

- То би био леп гест клуба у којем је његов отац, за којег је био веома везан и редован на тренинзима и утакмицама, оставио дубок траг – предлаже Лалатовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)