НОВИ ПАЗАР НАПАО СУДИЈУ СИМОВИЋА: Оштећени смо ко зна који пут у овој сезони, гурате нас из Суперлиге

Новости онлине

16. 05. 2021. у 12:30

НОВИ Пазар пожалио се на суђење Новака Симовића против Металца.

НОВИ ПАЗАР НАПАО СУДИЈУ СИМОВИЋА: Оштећени смо ко зна који пут у овој сезони, гурате нас из Суперлиге

Новак Симовић фото: М.Вукадиновић

Било је 1:1, а тренер Металца Жарко Лазетић већ је испрозивао део табора Пазараца, који је вршио притисак на домаћине јер тиму из Горњег Милановца нису потребни бодови.

„Оштећени смо ко зна који пут у овој сезони. Симовић није свирао чист пенал у финишу утакмице за наш тим. Дубоко смо свесни да нисмо миљеници фудбалске организације, а нарочито њеног судијског дела, на челу са Миланом Караџићем, али смо бар очекивали да у завршетку првенства имамо поштено суђење. Нажалост, Пазар то неће доживети у овом шампионату, сведоци смо удруженог подухвата свих да се наша екипа избаци из Суперлиге по сваку цену“, наводе плаво-бели у саопштењу које преноси Спортски журнал.

Пазарци су набројали све које сматрају спорним у фудбалу и суђењу.

„На сву срећу такмичење се завршава следеће недеље, чиме ће престати даља бламажа ФСС. Чврсто се надамо да ће многи арбитри потражити други посао после срамне епизоде у овој сезони. Ако нам је Симовић један од најбољих судија, какви ли су тек они најгори. Док Караџићи, Симовићи, Илићи, Живковићи кроје суперлигашку табелу, нашем фудбалу спаса нема“, истичу крај Јошанице.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)