БАЈЕР ЧУВА ДРАГОВИЋА: Искусном штоперу понуђен нови уговор

М. Б.

15. 05. 2021. у 22:09

БИО је у Београду, истакао да му је долазак у Црвену звезду велика жеља, наводно су утаначени чак и детаљи сарадње, али завршетак посла и није тако близу како се у први мах чинило.

БАЈЕР ЧУВА ДРАГОВИЋА: Искусном штоперу понуђен нови уговор

Фото: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL/POOL

Аустријски репрезентативац Александар Драговић (30) одиграо је добро последње две утакмице за Бајер из Леверкузена што је изгледа заинтригирало новог стратега "аспиринџија" Ханеса Волфа да изађе пред челнике клуба и затражи нови уговор за искусног дефанзивца.

Те информације су још далеко од сигурних и проверених, али имајући у виду проблеме које Леверкузен има са одбрамбеним играчима задржавање у свом "дворишту" је реалније од додатне потраге на тржишту. Браћа Бендер, Свен и Ларс су најавили повлачење, Тимоти Фонсу Менса се још опоравља од тешке повреде, док је Јонатан Та близу одласка са "Бај арене". У таквој ситуацији и када се зна да је Драговић одличан у последње време логично је очекивати да ускоро крену преговори о продужетку сарадње.

Поред тога, за Драговића постоји интересовање из Турске, као и од Келна и московског Динама. Жеља Драговића и Црвене звезде дефинитивно није спорна у целој причи, али остаје питање да ли ће неки други, првенствено финансијски интереси, одвести причу о трансферу аустријског репрезентативца у потпуно другом смеру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)