ЛАЛАТОВИЋ: Остали смо без великог стручњака а председник Војводине даје себи аутоголове

Novosti online

14. 05. 2021. у 22:25

ВОЈВОДИНА и Спартак поделили су бодове у утакмици 37. кола Супер лиге, што је исход који је Суботзичанима донео опстанак у елитном разреду српског фудбала. Тренер Новосађана Ненад Лалатовић истакао је да је резултат ипак остао у другом плану због преране смрти спортског директора „старе даме“ Милана Косановића.

ЛАЛАТОВИЋ: Остали смо без великог стручњака а председник Војводине даје себи аутоголове

FOTO: M. Vukadinović

– Најпре бих изјавио саучешће породици Косановић. На велику жалост, изгубио је битку са короном. Српски фудбал и Војводина изгубили су сјајног стручњака и великог човека. Отишао је прерано. Жао ми је његовог сина, који је долазио сваки дан са својим оцем на стадион и зато смо данас сви у црнини – изјавио је Лалатовић.

Он се потом осврнуо на утакмицу и још једном честитао својим играчима на одличној сезони.

– Мени је пуно срце јер знам шта сам дао овом клубу и знам да је овај клуб мени дао много. Знам шта сам дао навијачима Војводине и шта су они дали мени. Транспарент који су ми посветили, не верујем да је добио иједан тренер Војводине. Жао ми је што одлазим, ја то нисам желео, али јесте господин Самарџић. Мислим да није било ни време, а ни место за онакве изјаве у дану када је српски фудбал остао без једног великог стручњака, али је још једном сам себи дао гол. Данас је требало да причамо о томе да је Војводина изгубила једног великог човека као што је Косановић и таква изјава му није била потребна – истакао је Лалатовић и наставио:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)