МРКЕЛА СКРХАН ЗБОГ СМРТИ КОСАНОВИЋА: Изузетно ме је погодила ова вест, Милан ће вечно бити у нашим срцима

Novosti online

13. 05. 2021. у 17:39

ЦРВЕНУ звезду је изузетно погодила вест да је некадашњи помоћник у стручном штабу Владана Милојевића - Милан Косановић, данас преминуо у 50. години живота, а неко ко је са њим имао феноменалну сарадњу, прво у Фудбалском савезу Србије, а потом и у редовима црвено-белих је Митар Мркела.

МРКЕЛА СКРХАН ЗБОГ СМРТИ КОСАНОВИЋА: Изузетно ме је погодила ова вест, Милан ће вечно бити у нашим срцима

ФОТО: ФК Црвена звезда

Спортски директор клуба са стадиона "Рајко Митић" није могао да сакрије тугу због смрти сјајног човека и фудбалског радника.

- Изузетно ме је погодила вест да је Милан Косановић преминуо. Он је пре свега био мој пријатељ и увек радо виђен гост на нашем стадиону. Имали смо феноменалан однос прво у ФСС где смо три године сјајно сарађивали и заједно славили титулу шампиона света репрезентације до 20 година, а потом се та кооперација наставила и у Црвеној звезди. Кажем, осим професионалне сарадње, он је био и мој пријатељ и неко кога ћу вечно памтити. Увек ће имати посебно место у мом срцу и радо ћу се присећати наших разговора о свим животним темама. Наравно, највише смо волели да причамо о фудбалу - почео је Мркела.

Косановић је преминуо од последица вируса корона. Његово стање се закомпликовало, пребачен је у болницу, али нажалост није издржао.

- Много ме је све ово погодило. Обележио је један сјајан период у Црвеној звезди, био део многих успеха, сигурно ће га сви навијачи вечно памтити као једног од највећих стручњака које је српски фудбал имао. И овом приликом желим да упутим саучешће породици Косановић. Биће вечно у нашим срцима - закључио је Мркела.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)