КОСАНОВИЋЕВА СМРТ ПОТРЕСЛА СРПСКИ СПОРТ: Опраштају се фудбалери са којима је радио, Црвена звезда, Партизан, Пролетер...

Novosti online

13. 05. 2021. у 16:08

ТУЖНА вест погодила је данас погодила српски фудбал. Спортски директор Војводине Милан Косановић преминуо је у 50. години.

КОСАНОВИЋЕВА СМРТ ПОТРЕСЛА СРПСКИ СПОРТ: Опраштају се фудбалери са којима је радио, Црвена звезда, Партизан, Пролетер...

FOTO: M. Vukadinović

Косановић је највише остао упамћен као члан стручног штаба Владана Милојевића за време рада у Црвеној звезди. Црвено-бели су се на Инстаграм налогу опростили од човека који им је донео много радости.

- Косановић ће бити вечно упамћен по невероватном фудбалском знању које је поседовао, харизми, анегдотама и свему оном што је красило генерацију чији је био помоћни тренер. Био је прави пример преданости и рада и човек који је 24 часа живео за фудбал - стоји у објавио на Инстаграму шампиона Србије.

Црвена звезда је изазила најдубље саучешће породици Милана Косановића.

Такође, многи играчи са којима је Косановић сарађивао од њега се опраштају. То су урадили Милан Борјан, Срђан Бабић, Радован Панков, Немања Радоњић, Андреј Мркела, Марко Гобељић, Дамијен Ле Талек, Михаило Ристић, Дејан Дражић, Саша Здјелар, Немања Антонов, Бранко Јовичић и многи други репрезентативци и посебно златни орлићи са Новог Зеланда са којима је Косановић био 2015. године када су постали прваци света.

Партизан се као и многи опростио од Косановића са којим је овај водио велике спортске битке.

Потресени због ове вести били су и Јавор и Вождовац.

Пролетер није крио тугу због ове вести.

Као ни Чукарички.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)